Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Mi a véleményetek arról, hogy...

Mi a véleményetek arról, hogy a kórházban az éjszakás nővérek alszanak? Erről tudnak hivatalosan?

Figyelt kérdés
Azután ha pont akkor jut eszedbe segítséget kérni - tisztelet a kivételnek - , hát jól nézel ki, hogy az álmos nővért ébresztetted. Lehet ez ellen valamit tenni? Amúgy ez minden osztályra jellemző.
2011. márc. 26. 18:45
1 2 3 4 5 6 7
 61/66 A kérdező kommentje:
Biztos hogy igazad van, de úgy tűnik egyelőre nem segítenek rajtuk. Nekünk pedig el kell mondani, hogy miket tapasztalunk, talán valaki valahol látja, aki igazán tud ellene tenni.
2011. márc. 31. 13:52
 62/66 anonim ***** válasza:

Bár lehet hogy ez most off, de láttam hogy az emberségről is beszélgettek itt.

Elvetéltem a fehérvári kórházban a negyedik! babámat. Mikor meghallottam hogy ezt is, zokogva az ágyamra borultam. Az egyik nagyon kedves szobatársam próbált vigasztalni. A hangra bejött egy "nővér"...hmmm...hogy is nevezzem, szakszemélyzet, és keresetlen kioktató, megalázó hangon közölte, hogy türtőztessem magam, nem történt tragédia!! mással is előfordult már ilyen, mások is vannak rajtam kívül a kórházban, etc. Csak a neveltetésem miatt mondtam neki, hogy menjen ki azonnal a kórteremból, és nem azt hogy pusztuljon a szemem elől.

Reggel 1/2 7 től 11 ig várattak az eredményre,nem néztek rá a gépre( a labor cca 2 óra alatt csinálja az ilyesmit ) többször kisántikáltam, a vérnyomásom a fülemben dübörgött, reszkettem hogy mi lesz a végeredmény, és végül az, amitől rettegtem.

Nem vagyok gyógyszerfüggő, de nem az lett volna a megoldás, hogy ha ennyire kész vagyok, adjanak egy tabletta, 150 ft os nyugtatót? Több órán keresztül sírtam a folyosó végén, csendesen, nehogy meghallják. A történtek után persze nem kértem nyugtatót, de életem legkegyetlenebb, legborzalmasabb kórházban töltött napjai voltak.

Miután a zárójelentést megkaptam, kértem egy másik nővértől receptet nyugtatóra, de a nővér elintézett hogy " nem szoktunk adni".

Nos, én aznap éjjel 2, másnap 3 órát tudtam aludni, úgy néztem ki mint egy élőhalott. A hab a tortán, hogy mivel 3 napig nem volt egyértelmű hogy műtét e vagy sem, nem engedtek enni és inni sem, csak esténként, hogy altatásra alkalmas legyek. Ezen idő alatt a 21. században egy megyei kórházban kiszáradtam. ( infúzió, fiz. só...?) Ismerem a tüneteket, már egy másik eset kapcsán előfordult velem.

Megpróbálom a babát még egyszer, mert annyira szeretném, de ha még egyszer látom hogy vérzek, bevágom magam a kocsiba és meg sem állok Pestig, vagy Veszprémig. Az egészségügybe vetett hitem a bányászbéka feneke alatt van. Még egyszer bocsi hogy off, de ilyesmikre is kellene figyelni, és nem csak azt hogy mennyi van a borítékban. Engem ki miatt büntettek így? Mert más valami miatt hisztizett?

2011. ápr. 3. 15:26
 63/66 anonim ***** válasza:
100%
Utolsónak:nagyon sajnálom,ami Veled történt!Amin megakadt a szemem,hogy már 4 babát vesztettél el.Nincs egy jó nőgyógyászod,aki segítene kideríteni az okot,hogy miért?Én a helyedben addig nem vágnék bele az újabb terhességbe(hála az égnek soha nem volt vetélésem,2 terhességből 2 kisfiam született).Lehet,hogy egyszerűen orvosolható problémáról van szó,pl.hormonpótlás kell.
2011. ápr. 3. 15:43
 64/66 anonim ***** válasza:

Fehérváron én annyit nem mondtam a nővéreknek, hogy viszlát. Nemhogy ajándékcsomag vagy ilyesmi. Nincs szó rájuk, mocsok szemétládák.

Nagyon sajnálom, ami veled történt, de sajnos azt kell mondanom, egy cseppet sem lepett meg amit írtál a fehárvári kórház nővéreiről.

2011. ápr. 3. 15:48
 65/66 A kérdező kommentje:

Együttérzek veled én is, remélem hasonló élményben nem lesz részed. Én is azt javaslom, mielőtt belevágnál a következőbe, egy alapos felkészülést hajts végre,ahogy az egyik előttem szóló is mondta, lehet hogy gyorsan és biztosan orvosolható a baj, ne hagyd most már hogy csak úgy történjenek a dolgok, bár lehet hogy eddig is felkészültél, ezt nem tudhatom.De biztosan van megoldás!

És igen,az egészségügyben nagyon nagy rendet kéne rakni, és akkor talán én sem tennék fel ilyen kérdéseket. Természetesen nem mindenkire vonatkozik, de a betegek többsége - és mi még nem is igazán betegek, "csak" szülőanyák vagyunk - rosszul érzi magát, ha bekerül a rendszerbe.Nem értik, hogy épp elég, hogy kórházba kerül az ember,nem börtön,vagy kaszárnya hangulatot érdemelünk.És ugyan nem ez volt a téma, de akár ez is lehe

2011. ápr. 6. 09:27
 66/66 A kérdező kommentje:

lehetne, mivel a nappalos nővér, éjszakás is lesz, akkor vajon mit művelne.

Tényleg kérem, hogy azok az egészségügyi dolgozók, akik ezeket a hozzászólásokat olvassák, és mindent megtesznek a betegekért, a kismamákért,ne vegyék magukra ezeket az általánosítást. Mi látjuk,ha valaki rendesen odaadóan,emberséggel végzi a munkáját, és KÖSZÖNET ÉRTE,még ha nem is beszélünk róla.Azonban saját tapasztalatom szerint is egyre kevesebben.

2011. ápr. 6. 09:31
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!