Mi a véleményetek az apás szülésről?
Mindkettőnknek abszolút pozitív véleméyne van róla.
Jó, ha bent van, jó volt, hogy a fájások alatt is bent volt mellettem, és utána nagy élmény volt neki látni, ahogy kibújik a kislánya:-)
Szia
nekem csak pozitiv elmenyem van rola, ugy hogy en nem akartam hogy bejojjon.
Az az egy oka van, hogy bent lehgett, hogy anyukam nem volt itt nalunk meg akkor (kulfoldon elunk).
Lehet egyebkent is megengedtem volan ott a nagy remuletben 9korabban szuletett a lanyunk), hogy bekokkon..sot biztos is.
En a kistesot is csak a paval egyutt szulom meg!!
Én is csatlakozom a pozitív hozzászólásokhoz.
Engem nagyon megnyugtatott a jelenléte,a szülésznők csak jöttek mentek,ő volt ott velem végig,egyedül nehéz lett volna.
Neki is nagyon jó élmény volt,együtt sírtunk örömünkben,amikor megszületett a kisfiunk.Sokáig emlegette,hogy milyen jó volt és nagyon büszke volt rám,hogy ezt végigcsináltam.
Azóta már másodjára is együtt éltük át ezt az élményt.
Én szintén a nem-feltétlenül-kell-ey férfinek-ilyet-látni oldalon állok. Remek a kapcsolatom a párommal, de szerintem azért a nőben kell, hogy maradjon némi misztérium, némi titokzatosság, úgyhogy nem biztos, hogy látnia kellene a nejét ilyen törékeny pozícióban...
De süssünk el egy viccet is:
A szülés sterilizáló hatással van a férfiakra: azokban a fájdalmakkal teli pillanatokban (vagy néha órákban) minden nő szivesen letépné a "bűnös" személy ....ját :D
Velem is bent volt apa a szülésnél..
Nagyon jó volt.Sokat segített hogy ott volt,hogy simogatott,hogy masszírozott,hogy tartotta bennem a lelket,hogy amikor kibújt a kislány büszkén megcsókolt és átölelt..
És ő is azt mondta hogy nagyon jó érzés volt mikor a kezébe adták a bebugyolált picilányát,hogy először ő foghatta meg..
Azóta is a lánya mindene..
Mindenképpen lesz majd kistesó,ha eljön az ideje és akkor is bent szeretne lenni..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!