Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Mi a véleményetek az apás...

Mi a véleményetek az apás szülésről?

Figyelt kérdés
2011. febr. 20. 12:03
1 2 3 4
 11/40 anonim ***** válasza:
100%
Sosem felejtjük el azokat a csodás pillanatokat. Mind a két szülésemnél bent volt, semmi "csúnyát" nem látott. Nem vártam el tőle semmit, egyszerűen csak ott volt, és már ez sokat segített. Én nem hagynám ki semmi pénzért, nem is fogom harmadszorra sem.
2011. febr. 20. 14:39
 12/40 anonim ***** válasza:

Mindkettőnknek abszolút pozitív véleméyne van róla.

Jó, ha bent van, jó volt, hogy a fájások alatt is bent volt mellettem, és utána nagy élmény volt neki látni, ahogy kibújik a kislánya:-)

2011. febr. 20. 15:29
 13/40 krisztivan ***** válasza:
100%
Nehéz szülésem volt.A végén problémával és ezért nagyon jó hogy bent volt apa is mert így nála volt a kisfiunk abban a másfél órában amig engem foltoztak össze.Nagyon izgult értünk de megnyugtató volt számomra hogy ott van mégha nem is tudott ténylegesen segíteni.Ha lesz következő akkor is jönni akar.Ez az Ő döntése,az Ő gyereke is nem zárhatom ki a szülőszobából.
2011. febr. 20. 16:01
 14/40 anonim ***** válasza:

Szia

nekem csak pozitiv elmenyem van rola, ugy hogy en nem akartam hogy bejojjon.

Az az egy oka van, hogy bent lehgett, hogy anyukam nem volt itt nalunk meg akkor (kulfoldon elunk).

Lehet egyebkent is megengedtem volan ott a nagy remuletben 9korabban szuletett a lanyunk), hogy bekokkon..sot biztos is.

En a kistesot is csak a paval egyutt szulom meg!!

2011. febr. 20. 22:32
 15/40 anonim ***** válasza:

Én is csatlakozom a pozitív hozzászólásokhoz.

Engem nagyon megnyugtatott a jelenléte,a szülésznők csak jöttek mentek,ő volt ott velem végig,egyedül nehéz lett volna.

Neki is nagyon jó élmény volt,együtt sírtunk örömünkben,amikor megszületett a kisfiunk.Sokáig emlegette,hogy milyen jó volt és nagyon büszke volt rám,hogy ezt végigcsináltam.

Azóta már másodjára is együtt éltük át ezt az élményt.

2011. febr. 21. 08:48
 16/40 TKI Ibolya ***** válasza:
Én most várom a harmadik babámat és most sem lesz bent a férjem.Én nem igényeltem, szeretem az ilyen dolgokat egyedül megoldani ő pedig tudom mert ismerem megőrült volna a tehetetlenségtől,hogy nem tud segíteni.Nekünk így is emlékezetes volt és szép élmény.A második babánál ahogy kicsusszant behívta a doki a páromat de az már ugye se nem fájdalmas se nem "csúnya".(Bocsi nem találtam jobb fogalmazást.)De biztosan szép lehet együtt szülni is!
2011. febr. 21. 14:01
 17/40 anonim ***** válasza:
Nem volt még benne részem, de nagy segítség a szülő nőnek. Amúgy meg élmény lehet.
2011. febr. 21. 16:05
 18/40 anonim válasza:
szerintem nagy élmény volt az én férjem is ott volt és nagy segitség volt nekem.
2011. febr. 21. 19:10
 19/40 tigress válasza:

Én szintén a nem-feltétlenül-kell-ey férfinek-ilyet-látni oldalon állok. Remek a kapcsolatom a párommal, de szerintem azért a nőben kell, hogy maradjon némi misztérium, némi titokzatosság, úgyhogy nem biztos, hogy látnia kellene a nejét ilyen törékeny pozícióban...

De süssünk el egy viccet is:

A szülés sterilizáló hatással van a férfiakra: azokban a fájdalmakkal teli pillanatokban (vagy néha órákban) minden nő szivesen letépné a "bűnös" személy ....ját :D

2011. febr. 22. 08:01
 20/40 anonim ***** válasza:

Velem is bent volt apa a szülésnél..

Nagyon jó volt.Sokat segített hogy ott volt,hogy simogatott,hogy masszírozott,hogy tartotta bennem a lelket,hogy amikor kibújt a kislány büszkén megcsókolt és átölelt..

És ő is azt mondta hogy nagyon jó érzés volt mikor a kezébe adták a bebugyolált picilányát,hogy először ő foghatta meg..

Azóta is a lánya mindene..

Mindenképpen lesz majd kistesó,ha eljön az ideje és akkor is bent szeretne lenni..

2011. febr. 22. 13:14
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!