Felmérés: otthon szülnél, vagy kórházban?
Figyelt kérdés
Vegyünk átlagos, problémamentes terhességet. De jelzem, szülésnél ez semmit se jelent, hiszen tudjuk, bármi lehet...2010. dec. 23. 11:31
51/80 anonim válasza:
" Ha itthon is bevett dolog lenne az otthonszülés biztos sokan szeretnének otthon szülni"
Igen, ez így van. Ezzel senki sem vitázik, de nem tudom feltűnt-e, de mindenkinek az a problémája az otthonszüléssel, hogy nincsenek megteremtve a megfelelő körülmények. Nem Hollandiában vagyunk hanem Magyarországon és itt igenis veszélyes dolog otthon világra hozni egy gyereket. Ha nem így lenne el tudna terjedni nálunk is, de így van.
55/80 anonim válasza:
Mivel ott volt anyum és a párom is(legfontosabbak számmomra) a szülésem alatt végig! ezért kórház. De én itthon is szülnék. De csak azzal a feltétellel hogy itt lenne velem az a szülésznő aki akkor. S az a doki akinél a lányom született. Meg ha tudnám hogy nem kis sullyal születne. Párom nem engedné az itthon szülést. Tehát részemről 1:1... Akkor tényleg ambuláns szülés.
57/80 anonim válasza:
kórházban biztonságosabb szülés (de én láttam mind kettő kórházi és tthoni szülsét tévében youtubeon is google is kiadot sokat)
60/80 anonim válasza:
Kizárólag kórházban, ahol a két lányom is szültem. Sosem állnék az otthonszülés mellé!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!