Hogyha elfolyik a magzatvíz/elkezd csordogálni még van idő otthon zuhanyozni/tenni-venni vagy rohanni kell a kórházba?
köszi
38 hetes
Nekem nem lett volna rá időm, mert csak úgy ömlött belőlem a magzatvíz (amúgy már klórházban voltam túlhordás miatt, amikor elfolyt).
Viszont sokaknak nem folyik el ilyen gyorsan. S van aki még lezuhanyozik előtte. Én mondjuk az izgalom miatt nem tudtam volna zuhanyozni, készülődni, max. csak felkaptam volna a táskámat és irány a kórház. De én ilyen parázós vagyok. :)
Én még hazaért a férjem lezuhanyozta,sőt ettem is egy szendvicset,mert majd éhen haltam:)
A doki jól ki is osztott hogy nagyon fenn van még a baba feje, akár előrecsúszhatott volna a köldökzsinór és baj lehetett volna..
de szerencsére nem lett
Nekem hajnali fél 2 körül kezdett szivárogni. De tényleg csak szivárgott. Kisebb adagokban jött egyszerre egy kevés. Felhívtuk az ügyeletet, hogy mit tegyünk, fájás semmi, 35 hetes vagyok, csordogál a magzatvíz. Válasz: ha nincs fájás, csak vizelet tartási probléma lehet, ami teljesen természetes az utolsó hónapban. Éppen nem küldtem el a francba akivel beszéltem... Basszus, azt azért meg tudom különböztetni, hogy melyik lukon folyik. Mindegy, ráhagytuk, reggel bementünk, a dokim megvizsgált, tényleg szivárgott a víz. Előkészítettek, irány a szülőszoba, be az oxitocin, és várakozás a csodára...
Este 6:12-kor született meg a fiam császárral.
Ha tényleg csak csordogál, akkor valószínű belefér a fürdés, de ha hirtelen nagyobb mennyiség távozik, akkor nem szabad nagyon mocorogni!
nekem meg elfolyt az összes egyszerre, így mire beértünk, már nem volt minek folyni. erre nekem meg azt mondják, hogy ha így betét nélkül bugyiban mászkálok, akkor biztos nem folyhatott el. de mondom, hogy igen, elfolyt, erősködik a nő, hogy az szerinte nem lehet. aztán ph papírral megállapította és csodálkozik, hogy jé, tényleg magzatvíz.
nem értem miért nézik hülyének az embert.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!