Felmérés: otthon szülnél, vagy kórházban?
Figyelt kérdés
Vegyünk átlagos, problémamentes terhességet. De jelzem, szülésnél ez semmit se jelent, hiszen tudjuk, bármi lehet...2010. dec. 23. 11:31
41/80 anonim válasza:
Én is írhatok még. Kórházra szavazok. Kibírtam azt a 4 napot, kedvesek voltak a nővérkék is.
42/80 A kérdező kommentje:
Persze, írjatok nyugodtan! :)
2010. dec. 23. 15:26
43/80 anonim válasza:
Kórházban:)
FŐ a baba egészsége, nem az én kényelmem..
44/80 A kérdező kommentje:
29:1
2010. dec. 23. 17:12
45/80 anonim válasza:
kórház (én teljesen problémamentes terhesség végén, nagyon nagyon megjártam), és még egy kiegészítés, ha szabad, mert annó nálunk volt Fehérvár és Mór (és Mórnak nagyon jó hírű szülészete volt míg Fehérvárnak nagyon rossz). Móron nem volt újszülött osztály. Úgyhogy szóba sem jött.
Kórház, újszülött osztállyal, gyerekorvossal.
46/80 anonim válasza:
Én szeretnék otthon szülni.
Pont a kérdést kiváltó kérdésnél írtam meg, hogy azzal a körültekintéssel és gondoskodással, amit a kórházban tapasztaltam, akár otthon is szülhettem volna.
47/80 anonim válasza:
Ja ige, kifelejtettem valamit. Persze most szinte mindenki azt mondja, hogy kórházban szülne. Mert Magyarországon szinte senkinek nincs tapasztalata az otthonszülésről és a szakma részéről csak ellenérveket lehet hallani. (Mármint a magyar szakma részéről, mondjuk az átlag holland szülészorvos biztos mást mondana.) Ha itthon is bevett dolog lenne az otthonszülés biztos sokan szeretnének otthon szülni. (Ha nem is mindenki.)
48/80 anonim válasza:
12:39es vagyok.Koszi a leszavazast,de tetszik nem tetszik EZ AZ IGAZSAG,EGY ONZO DOLOG AZ ANYA RESZEROL.HOGY DONTHET EGY MASIK EMBER ELETEROL,MERT NEM CSAK A SAJATJAT VESZELYEZTETI?!!!!! ...
49/80 A kérdező kommentje:
Most ne szavazzátok le egymást lécci!
Hadd gondoljon mindenki, amit akar!
2010. dec. 23. 18:05
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!