Felmérés: otthon szülnél, vagy kórházban?
Figyelt kérdés
Vegyünk átlagos, problémamentes terhességet. De jelzem, szülésnél ez semmit se jelent, hiszen tudjuk, bármi lehet...2010. dec. 23. 11:31
11/80 A kérdező kommentje:
Ez tényleg gáz, de ettől még nem szülnék otthon. Nem az orvos-kontra-szülésznő a lényeg, hanem a körülmények. Nekem az ad biztonságot, ha tudom, hogy ott a műtő a folyosón, és a PIC az épületben.
2010. dec. 23. 11:46
12/80 A kérdező kommentje:
Ne haragudjatok meg, tőlem mindenki ott szül, ahol akar, részemről csak puszta kíváncsiság...eddig elég egyértelmű az állás.
2010. dec. 23. 11:50
13/80 anonim válasza:
Tudom, én sem szülnék otthon.
De sajnos az egész mizzéria jelenleg arról szól, hogy kinek a zsebébe megy a pénz és nem arról, hogy a szülő nőnek melyik a legmegfelelőbb.
Míg nem teremtik meg a megfelelő körülményeket, szerintem nincs miről vitázni.
14/80 anonim válasza:
Kórház.Bár a kórházakban is akadhat probléma,amikkel szintén tele voltak a hírek.
15/80 anonim válasza:
Arany középút? Szakszerű kórházi ellátás, és mint az abosok pár óra elteltével hazaengedés ha mind a mama mind a baba jól van, nem indokolja semmi a kórházat???
Pár óra a kórházban, ebbe sztem senki sem hal bele. És egyre több szülészet olyan, mint egy hotel(a személyzet néha mufurc)
16/80 A kérdező kommentje:
Nem vitatkozni akarok.
2010. dec. 23. 12:03
17/80 A kérdező kommentje:
Csak a szülésről kérdeztem. Az utána levő dolgok, megint más téma :)
2010. dec. 23. 12:04
20/80 anonim válasza:
kórházban. Nagyon felelőtlennek tartom azt a nőt, aki otthon akar szülni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!