Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Anyukák! Igaz, hogy a gátvarrá...

Anyukák! Igaz, hogy a gátvarrás rettentően fáj?

Figyelt kérdés
Még csak tervezzük a babát, de a gátmetszéstől és utána a "lenti" fájdalmaktól jobban félek, mint a vajúdástól. Lehet, hogy ez gyerekesen hangzik, de annyi rémtörténetet hallottam (hetekig se ülni, se feküdni nem tudsz stb).
2010. dec. 8. 15:04
1 2 3
 21/25 anonim ***** válasza:
Nekem is fájt sajnos.
2010. dec. 9. 12:02
 22/25 anonim ***** válasza:
Bírom ezeket a válaszokat.3 kérdéssel feljebb-lejjebb mindenki arról zenél,hogy kitörli az agy a fájdalmakat,és elítéli azt a kismamát,aki császárral akar szülni.Most pedig a válaszadók 70 % -a arról számol be,hogy mennyire fájt a gátvarrás,még hetekkel hónapokkal utána is...Érdekes.
2010. dec. 9. 13:52
 23/25 anonim ***** válasza:

szia,

mindenki csak a saját nevében tud beszélni, a saját története alapján. szóval sajnos ez olyan dolog, amit Te is majd csak a saját szülésed után tudsz eldönteni. nekem egyáltalán nem fájt, mert nem is éreztem és nagyon jó munkát végzett a doktornőm!! :) kívánom, hogy Neked is hasonló legyen!!

Ági

2010. dec. 9. 17:08
 24/25 anonim válasza:
Szia!Nekem eléggé fájt,igaz,máfél órát varrtak belül,aztán kívül,mert szakadtam,de ez nem mindenkinél fordul elő.Viszont utána nem fájt,még aznap el kellett kezdeni stálgatni,és 4.napon már rendesen tudtam ülni!De való igaz,a baba mindenért kárpótol!
2010. dec. 11. 23:17
 25/25 anonim ***** válasza:

Dehogy fáj!Én is ettől féltem a legjobban,és amig át nem éltem el sem hittem.A vágást sem éreztem,csak a szülésznő mondta h vágtak is.Meg is lepődtem.Szülés után kaptam a varrás előtt érzéstelenítő injekciót,na azt éreztem de nem fájt viszont kellemetlen volt.A varrás nem fájt egyáltalán.Persze azt éreztem h ott matatnak de nem fájt.

3 hós baba anyukája

2010. dec. 13. 09:30
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!