Miért hullik rettentően a hajam szülés óta?
Mindegyik terhességemnél így volt: terhesen nem nagyon hullott, majd kb. a baba 2-4 hónapos kora körül elkezdett marokra hullani kb. 4 hónapon át, aztán visszatért a régi hullásmennyiséghez. Mindkétszer rövid haj lett a vége. :o(
Sajnos pont mire visszanőtt, jött a következő gyerekem, és most várom a harmadikat, épp azon töprengek, hogy ne vágassam-e már most rövidre...
Egyébként hormonális, és a császárhoz semmi köze. És semmilyen "csodaszer" nem segít, az idő oldja meg (fodrászom szerint).
Köszönöm szépen mindenkinek a válaszát!
Nagyon megijedtem, mert naponta több marék hajam is kihullik, és valahol sejtettem, hogy ez normális, de egészen ijesztő a látvány :(
Igen, szoptatok! Egyébként Haed&Sholders-t, és Syoss-t használok... remélem ez az állapot nem fog sokáig tartani, mert a terhességem előtt vékony, gyenge, és ritka hajam volt, a terhesség alatt megerősödött, szülés óta meg iszonyat... ha így haladok, kopasz leszek :(
még egyszer, köszi... megnyugodtam... :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!