Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Milyen hajhullás elleni...

Milyen hajhullás elleni "csodaszert" tudtok ajánlani? (szülés után szinte csomóban hullik a hajam! ) Nincs időm kísérletezni! Gyors segítségre van szükségem!

Figyelt kérdés
2011. szept. 12. 01:39
 1/7 anonim ***** válasza:
100%

Nekem semmi nem vált be, de ami létezik itthon, azt mind kipróbáltam. Már azt hittem nem marad hajam. :)

De kb. a gyerek 5 hónapos korában teljesen abbamaradt (3 hónapos korig szoptattam). Aztán volt egy-két hónap mikor megint erősen hullott... most 3 éves a gyerek, a hajam több, szebb, erősebb, mint szülés előtt :)

Szóval nyugi, ha nem találsz csodaszerre, akkor is rendeződni fog, ahogy a hormonok lenyugszanak!

2011. szept. 12. 02:00
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
Ezt a hajhullást tényleg csak a padló fogja megállítani. Ha utánanézel, láthatod, hogy a hormonális változások okozzák, ás magától rendeződni fog, kár stresszelni rajta.
2011. szept. 12. 04:51
 3/7 anonim ***** válasza:
100%
Egyetértek az előző hozzászólókkal. Nekem is nagyon hullott a hajam utána, de pár hónap múlva megszűnt, és ugyanolyan, vagy még dúsabb is lett a hajam. nekem csináltak vérképet, vasat írtak fel, de nem szedtem be, mert akkor most lehet 200 kg lennék. Tehát ne aggódj, minden rendben lesz veled is.
2011. szept. 12. 06:20
 4/7 anonim ***** válasza:
Varga féle hajcseppel próbálkozhatsz, de alapvetően ha a hormonjaid lenyugszanak, akkor megáll magától. Nekem utána rengeteg babahajam lett.
2011. szept. 12. 08:25
 5/7 anonim ***** válasza:

a sárga sörélesztőt ajánlotta a fodrászom.

(megnyugtatásul annyit mondott, hogy ettől nem lesz kevesebb, csak gyakorlitalag a hajszálak cseréje gyorsul fel ilyenkor)

2011. szept. 12. 10:02
 6/7 anonim ***** válasza:

elevit + babé hajhullás elleni sampon

Nálam ezek beváltak.

2011. szept. 12. 12:30
 7/7 anonim ***** válasza:

A Vargha féle készítmények segítenek (megtalálod a honlapjukon).

A hajhullás szülés után nemcsak hormonális okok miatt lehet, hanem pl. vashiány is okozhatja, nem ártana egy vérvétel. Nekem pl. erős vashiány okozta.

2012. okt. 28. 07:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!