Milyen hajhullás elleni "csodaszert" tudtok ajánlani? (szülés után szinte csomóban hullik a hajam! ) Nincs időm kísérletezni! Gyors segítségre van szükségem!
Nekem semmi nem vált be, de ami létezik itthon, azt mind kipróbáltam. Már azt hittem nem marad hajam. :)
De kb. a gyerek 5 hónapos korában teljesen abbamaradt (3 hónapos korig szoptattam). Aztán volt egy-két hónap mikor megint erősen hullott... most 3 éves a gyerek, a hajam több, szebb, erősebb, mint szülés előtt :)
Szóval nyugi, ha nem találsz csodaszerre, akkor is rendeződni fog, ahogy a hormonok lenyugszanak!
a sárga sörélesztőt ajánlotta a fodrászom.
(megnyugtatásul annyit mondott, hogy ettől nem lesz kevesebb, csak gyakorlitalag a hajszálak cseréje gyorsul fel ilyenkor)
elevit + babé hajhullás elleni sampon
Nálam ezek beváltak.
A Vargha féle készítmények segítenek (megtalálod a honlapjukon).
A hajhullás szülés után nemcsak hormonális okok miatt lehet, hanem pl. vashiány is okozhatja, nem ártana egy vérvétel. Nekem pl. erős vashiány okozta.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!