Anyukák! Igaz, hogy a gátvarrás rettentően fáj?
Nekem mindkét gyerekemnél volt külső, belső varratom szép számmal. De én örültem, hogy végre vágott a doki, és kibújt a kicsi! A varrást az elsőnél nem is éreztem, a másodiknál kissé kellemetlen volt, de nem volt olyan szörnyű, mint ahogy sokan lefestik! Mendemondák ezek...
És hogy őszinte legyek, én már másnak simán tudtam ülni a fenekemen, igaz, óvatosan kellett leülni, de ez volt miden..Semmilyen mozgásban nem akadályozott, simán tudtam benne sétálni, még viszonylag elég gyorsan is...
Sajnos a kicsim nem volt mellettem, így egy csomót sétáltam utána, hogy láthassam röpke pár percre..
Ne aggódj ezen, ez pite...
Nem fájdalmas, csak kellemetlen a "matyóhímzés", de a baba mindent feledtet!:)
Nekem mindkét gyermekem 4 kg feletti volt, ezért volt bőven varratom, de remek dokim volt, aki szépen dolgozott.:)
(4280g 58 cm volt az első, a második: 4530 g és 60 cm)
Nekem nagyon fájt, nem hatott a fájdalomcsillapító.
Nem is mentem 6 hetesé konrtollra, mert féltem és sokáig ülni sem tudtam.
2 hónap telt el, mire rendbe jöttem
cca. fél órát varrt. 6-7cm a heg.
Én inkább kellemetlennek mondanám, 4 szülés után. Ki lehet birni. 4-ből egyszer repedtem szét de nagyon!!, na akkor azt mondtam hogy még egyet megszülök csak múljon el ez a fájdalom, 1 hóig tartott. Rettegtem a köv. szüléstől hogy megint ez lesz, se állni, feküdni, ülni semmit nem birtam. Borzasztó volt. 3-szor meg semmi, pár óra múlva már járkáltam mintha nem is akkor szültem volna.
A baba majd kárpótol mindenért!! Ezen még ne agyalj, ráérsz majd akkor ha ott jársz. És mint látod a példámból, nem kell hogy feltétlen úgy legyen.
Hát nem egy leányálom.
4 szülésből 3-szor varrtak egyszer nem!
De itt vagyok!
Minden jót!
Bocs!
Szóval kaptam 2 érzéstelenítőt is,de azért én is éreztem.Ilyen kis szúrkálásokat.Nem mondanám,hogy hú de fájt,inkább kellemetlen volt.De beszélgettünk közben,így annyira nem figyeltem oda.
Utána délután már én is sétáltam,az ülés volt kicsit rossz,de nem vészes.
Én a varratszedéstől rettegtem(nem tudom miért),de mire feleszméltem,már szólt a dokim,hogy kész is.Észre sem vettem.Amúgy 3 varratom volt.Üdv!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!