Rettentően félek? Nem tudom mit csinálnak?
Szia!
Ne félj, bármit is csinálnak, egy lépéssel közelebb vagy a babához! :-)
Volt már inszeminációd, lombikod?
Mivel telt ez a 6 év, ha szabad megkérdezni?
Bocsi kicsit hosszú lesz!
először is abba hagytam a fogamzásgátlót arra azt tanácsolták hogy legrosszabb esetben egy év mire ki ürül a szervezetemből hát én ki várta!aztán el menetem egy nődokihoz aki először 2hónapig mérettette velem a hőmet akkor írt gyógyszert majd azt mondta hogy terhes vagyok(de nem voltam) és hogy pihenjek.. ott vele megint el ment egy csomó időm mikor ez kiderült hogy át vert pihetettem a dolgot mert kicsit sok volt ez!akkor el mentem egy másik dokihoz nála is mérnem kellett a hőmet majd szépen lassan el kezdtük a gyógyszeres kezeléseket utána pihennem kellett utána jöttek a többi gyógyszerek meg az injekciók párom vizsgálatai!utána be sokaltam mondtam, hogy jó akkor nem foglalkozok vele egy darabig mert mondták hogy próbáljam meg úgy is!persze mellette szedtem a vitaminokat ittam a gyógyteákat meg mindent amit a terhesség érdekében már ki találtak!vissza mentem a dokihoz el küldött hsg-re!(közbe gyógyszer gyógyszer hátán)rá fél- 3/4 évre terhes lettem majd sajnos be véreztem és spontán elvetéltem!utána nem bírtam ki jönni 2 hónapig a házból mert nagyon rosszul viseltem!utána csak vizsgálatokra jártam bár tanácsolta a dokim hogy kezdjük el előröl az egészet de nem bírtam és úgy döntöttem hogy akkor most már ideje lenne tovább lépni!kb ennyi kisebb nagyobb kihagyásokkal!azért köszönöm a válaszokat
Szia!
Azt hiszem, én leszek igazán hosszú, elnézésedet kérem, de mindig felháborít az orvosok hozzá nem értése, és nemtörődomsége, hogy visszaélnek a beteg bizalmával, hogy minél több pénzt húzhassanak le róluk! (Akkor is, ha SZTK-s doki, mert lehet, hogy te nem tömöd a zsebét, de a TB fizet utánad, mint a köles!)
Nem csodálom, hogy félsz ennyi kuruzsló után! Ez a 6 év nem azt bizonyítja szerintem, hogy nem sikerülhet, hanem azt, hogy mennyire rossz kezekben voltál eddig!!!
Hiba1 :
A hőmérőzés egy bizonytalan, elavult dolog, és egy sima hormonlaborral kideríthették volna, hogy van-e peteérésed, ráadásul egy ciklus alatt, és nem kell több hónapot rászánni. :-( A dokid rajtad akart spórolni. :-((
Hiba2 :
Bármilyen kezelést csak és kizárólag kivizsgálás után szabadna elkezdeni, csak sajnos a TB-nek olcsóbb, ha te megveszed a gyógyszert, ami vagy hat, vagy nem, legfeljebb majd akkor kell költeniük a vizsgálatodra, ha nem hatnak a gyógyszerek. :-( Megint rajtad spóroltak. :-(
Hiba3:
Milyen gyógyszereket és szurikat kaptál? Hormonokat? Átjárhatósági és andrológiai vizsgálat nélkül??? :-(((
Vagy simán csak vitaminnal tömtek, hátha a probléma megoldódik magától??
Hiba4:
Mi alapján mondta a doki, hogy terhes vagy? Ultrahang? Vérvétel? Ha nem, akkor tényleg jobb lenne, ha visszaadná a dipomáját. Ha vérvétellel vagy ultrahanggal igazolta a terhességet, akkor tényleg az voltál, csak nem sikerült. :-(
Csak azt tudom neked mondani, hogy most leszel jó helyen, itt kellett volna kezdened a meddőségi klinikán, mert ők tényleg értenek ehhez, és nem lehúzni akarnak. Sajno ez a 6 év neked elvesztegetett idő volt. :-((
Nem tudom, melyik intézetbe mész, de az biztos, hogy tényleg mindent meg fognak tenni azért, hogy legyen babátok, és nem csak úgy tessék-lássék kezelgteni fognak, mint eddig.
Sokkal, de sokkal jobbak itt az esélyeid, hidd el! Sem az inszemináció, sem a lombik nem csodaszer, de összehasonlíthatatlanul nagyobb az esély, hogy babás legyél!!!
Semmi problémát nem találtak nálatok?
Ki értékelte a hormoneredményeidet? a nődokid, vagy endokrinológus? Pontosan miket néztek nálad?
És milyen gyógyszereket, szurikat kaptál?
Bocsi, hogy kérdezősködök, csak segíteni szeretnék!
köszi szépen a válaszokat!
először gyógyszerrel meg injekcióval kezeltek és amikor nem volt semmi eredmény mármint terhességgel kapcsolatban utána küldtek el hsg-re! szedtem dufastont, clostilbegytet, estrafemet.injekcióból meg: pregnilt, meg puregont kellett magamnak be adni!vérvételem volt de azt egy másik doki csináltatta velem amit aztán el is kért tőlem!:-/
igazából ezek után sokaltam be és úgy döntöttünk, hogy irány a Tapolcai Kaáli!nekünk ez van a legközelebb meg én személy szerint eddig róluk hallottam ismerősöktől a legtöbb jó tapasztalatot!
Köszönöm a választ még egyszer is!
Szia!
Én is Kaális vagyok, csak én Budapestre járok. :-)
Most várjuk a harmadik lombik eredményét.
Ha ott is olyan profik, mint a pestiek, akkor jó helyen vagytok. :-)
azt melyik orvosod mondta, hogy egyszer működik a progeszteronod, egyszer nem???
Progeszteron akkor termelődik, ha volt peteérésed...
Mindegy, most már jó helyen vgaytok!! :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!