Holnap lesz császárom, és rettentően félek, izgulok? Várom hogy meglássam a babámat, de félek is a műtéttől! Nyugtassatok meg légyszí!
Jajj, ne stresszelj rá erre, mert nem tesz jót nektek :)Inkább gondolj arra, hogy minden rendben lesz, minden úgy fog működni, ahogy kell.Azon kívül, ha egyszer már bent van a baba ki is kell jönnie valahogy, és aztán minden jó lesz :)Szült már sok ember így, és te is ki fogod bírni, aztán már csak jobb lehet, erre gondolj :)
Sok kitartást :)
Ne izgulj!!!Csodálatos dolog!!!!Holnap ilyenkor már babázol!!Minden menni fog úgy ahogyan kell.
Magától a műtéttől ne félj.Velem végig beszélgettek és nagyon jó hangulatban telt az egész.Amikor meg már láttam a kicsikémet akkor pláne.
Hát igen a műtét utáni pár nap egy kicsit rázós,de elviselhető.Az a lényeg,hogy ne hagyd el magad és "sokat" mozogj.(már amennyit a doki mond)
Engem 9 hónapja császároztak,de nagyon szép emlék!!!!
Sok sikert és fel a fejjel!!!
Kisfiú?Kislány?
Nagyon köszönöm a bíztatást!
Bízom benne hogy minden rendben fog menni. Kisfiam lesz, Kristóf.
Már azt sajnálom előre hogy a babámat az első napján alig fogom látni, ha az örzőben leszek. Vagy oda is felhozzák ahányszor kérem? (SOTE II) Már annyira várom hogy megölelhessem, és 1 napig alig láthatom majd.
Ne félj, minden rendeben lesz, én is császáros voltam.
Emlékszem, mikor kimondták a császárt,utána az a várakozás,bevallom rettegtem.
Az epi nem fáj, nem is fogod érezni. Olyan mintha hozzád érne egy tű, de még csak meg sem szúr.
Nekem túl nagy volt a babám, úgy, hogy mikor kiszedték az nem volt valami kellemes,(nem kaptam levegőt)de ettől eltekintve, hidd el sokkal nyugisabb mint egy sima szülés(az kegyetlenül fáj, ez meg nem)
Ezután 12 órát kellett egyhuzamban hanyatt feküdnöm. Számomra ez volt a pokol, de végül is gyorsan elszállt.Előfordulhat, hogy a műtét után remegsz majd, ez az epitől van, pár óra és elmúlik.
A császáros szobában nem leszel egyedül(sokan 12 óráznak)
Amikor majd fel kell kelni... Na az húzós lesz, de ott lesz a párod aki majd segít.
Igen, el fogod látni a babádat, mert nincs idő lábadozni, ott lesz az a kis csöppség akit majd el kell látnod.
Nehéz lesz a jövés- menés, fel és le ülés, de meg fogod csinálni, mert ott lesz ő, akiért igen is meg kell.
Szorítok nektek, hidd el nem lesz semmi baj!!!!
Második vagyok.
Nekem kihozták a kisfiam és velem lehetett.Az első éjszakára bevitték de utána végig velem volt.Igaz nagyon nehéz volt de jó!!!!(Margitban)
Tényleg irigyellek!!!Vigyázz magadra.
KÖSZÖNÖM a megnyugtató szavakat!
Most egy kicsit jobb, sok erőt adtak a soraitok!!!
Írj majd ,hogy milyen volt,ha otthon vagytok és egy kicsit erőre kapsz!!!!
Holnap szurkolok!!!!
Ha minden rendben van, csak egy napot kell az őrzőben lenned. Egyszer viszik majd fel a babádat, délután valószínűleg. (SOTE II., tavaly októberi élmény)
Ne idegeskedj előre, nem lesz semmi baj!
Viszont nekem 6 óra múlva fel kellett kelnem. Az kicsit rossz, de azért kibírható.
Ne stresszelj! Minden jót!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!