Kérlek nyugtassatok meg? Kétségbe vagyok esve?
M iért vagy kétségbe esve a császártól?
2011. júl. 30. 21:13
Először is meg kell hogy nyugodjál. Az "azt hallottam " nagyon sovány ahhoz hogy feleslegesen idegeskedjél.
Meg kell beszélned az orvosoddal, nézze meg, mondja el a lehetőségeket.
Ha az orvos is azon a véleményen van, hogy veszélyesnek ítéli az aranyeredet, akkor azt el kell fogadni, mert a kirepedt aranyér végzetes vérzést is okozhat.
Nemcsak a nyomástól sérülhet az aranyér, hanem az esetleges gátszakadás során is.
2011. júl. 30. 21:51
Húhaaaa, én pont akkor akartam megműttetni, amikor kiderült, hogy terhes vagyok. Azóta még egy "görcs" kijött. Így már tuti, hogy császárom lesz? Egyébként azon én is gondolkodtam, hogyha szakad a gát, akkor mi lesz az aranyérrel?:O
2011. júl. 31. 17:36
Barátnőm pár napja szült.A 9 hónap alatt végig kint volt az aranyere,szüléskor nagyon brutális volt,de nem akadályozta a szülést és a végén a doki még vissza is tette neki.
Én is aranyérrel szültem,nekem is vissza tette a doki.
Szerintem szülhetsz úgy!
2011. júl. 31. 17:56
5/10 A kérdező kommentje:
Hát remélem nem lesz gond a szülésnél de azért megkérdezem majd a dokit.
Szia!
Engem megműtőttek aranyérrel a szülés elött egy hónappal, mert rög keletkezett benne. Attól féltem én is, hogy császározni fognak e miatt, de végülis az aranyerem a műtét után nem lett sokkal jobb és mégis természetes úton szültem. Egy a lényeg, hogy nem kell császározni e miatt.
2011. júl. 31. 22:50
Ja, és még annyit akartam, hogy nekem attól keletkezett a rög, hogy visszahelyezte a nőgyógyász, merthogy nem kellett volna, úgyhogy ezt a műveletet inkább nem ajánlom, mert rosszabbul is járhatsz. Visszahúzódik az magától, ha visszakell neki.
2011. júl. 31. 22:52
8/10 A kérdező kommentje:
Szerintem az enyém sose fog visszahúzódni:( ez egyre rosszabb. És ráadásul vérrög van benne és azért félek hogy kipukkan mert elég csunya vöröses-véres valami. (ha hozzáérek olyan mint egy hólyag) ezért félek..:(
Szia. nekem kb a terhesség 3.hónapja körül lett ultra brutál aranyerem. Le sem írom mekkora volt..Rettenetesen fájt , nem tudtam ülni, székelni (már annyira rosszul voltam, hogy hetente csak 1szer jártam el "gyurmázni", amivel persze csak súlyosbítottam a dolgon...:S:S) Minden vécézésnél fröcsögött belőle a vér. A nőgyógyászom is látta, sose említette, hogy emiatt nem szülhetek természetes úton. Nem is császároztak meg miatta. A szülés alatt sem okozott problémát. Mára meg már egész picike, jó része visszahúzódott. (Legalább tudok ülni:). Használtam rá a Spertit, az jó volt. De nem tudom, hogy terhesség alatt lehet -e , én csak szülés után vettem rá magam.
2011. aug. 4. 23:47
Nekem is brutális volt, és vérzett is minden WC- zéssel. Természetes úton szültem, még rosszabb lett, de rá 2 hétre már normálisan visszahúzódott Spertit én is használtam.
2011. aug. 5. 20:43
Kapcsolódó kérdések: