Akkor most kinél fogok szülni? Kétségbe vagyok esve!
Most hallottam, hogy a választott orvosom 04.01-vel nyugdíjba megy. Én 18-ra vagyok kiírva, és amikor beszéltem vele a szülésről, azt mondta, hogy rendben.
Nagy bunkóság rákérdezni nyíltan, hogy mi igaz abból, hogy nyugdíjba megy még a szülésem előtt?
Császárra készülök, és nem bízok meg másban.
Miért lenne bunkóság?
Megbeszéltétek, hogy nála szülsz, így teljesen nyilvánvaló, hogy rákérdezel, hogy mi a helyzet.
Attól, hogy nyugdíjba megy, magánpraxist még simán vezethet. Ha pedig leszerződik a kórházzal, akkor továbbra is oda fogja vinni a kismamáit, hozzájuk bemegy szülésre, de lehet, hogy kórházi ügyeletet már nem vállal.
Ne pánikolj, nyugodtan kérdezz rá, nem hiszem, hogy ápr. 1-től minden kismamáját, páciensét elhagyná...
Biztos, hogy vezethet szüléseket? Most Ő az osztályvezető főorvos, nyugdíj után is bejöhet műteni?
Biztosan rá fogok kérdezni, de még sajnos nem tudom hogyan fogalmazzam meg. Jövő héten megyek hozzá, addig kitalálom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!