4kg-os babát nehezebb megszülni, mint egy 3 kg-at?
Figyelt kérdés
2010. dec. 8. 15:02
11/14 anonim válasza:
A második babám nagyobb volt, mint az első, viszont sokkal könnyebben szültem meg. Bár csak fél kiló volt a különbség, nem egy. Második szülésem ezerszer jobb volt.
12/14 anonim válasza:
Az én tapasztalom,hogy igen.Három gyerekem van,első 3600 grammal,második 3240 grammal,harmadik 4100 grammal született.Mind a 3 simán,2-2-3 óra alatt.
Lehet azért is volt nehéz a legnagyobb súlyú babám megszülni,mert inditott szülés volt,és jóval erősebb fájásaim voltak igy végig.
Viszont ami nagyon sokat számit,az a fejkörfogat.1 baba:32cm,2 baba:31cm,és 3.baba:38cm.
13/14 anonim válasza:
Mindenkinél másabb mert attol függ hogy mekkora szülőcsatorna és gyerek feje mekkora ha kisebb mint tágulás kifér könnyeb ha nagyobb feje mint csatorna akkor császármetszés nehéz szülés lenne a vége
14/14 anonim válasza:
Bizony,hisz egy 3 kg-os bébinek kisebb a fejkörmérete mint egy 4 kg-osnak.Az én babám 2650 grammal született 30,5 cm-es fejkörmérettel.14,5 óra után.Hát nekem ez a "kis" súly is bőven elég volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!