Ma töltöttem a 38. hetemet és már mindent megvettem a babámnak fel vagyunk készülve a szülésre. Tegnap az UH 3170g ra mondták a babámat. Egy ekkora babát ez 17 évesnek nehezebb megszülni mint egy idösebbnek?
Figyelt kérdés
2008. szept. 26. 14:11
1/3 anonim válasza:
Mitől lenne nehezebb? Nem is nagy a baba, teljesen "átlagos" súlya van.
2/3 anonim válasza:
szia.
szerintem nem számít a kor.a testalkat egy picit.de a lényeg,hogy mennyire tágulsz.
pl.rólam senki se képzelte,hogy megtudom szülni a fiamat,
158cm,40kg vagyok.és csodálatosan kitágultam,készen álltam,csak babó nem akart leindulni,így sajnos császár lett a vége.
sok sikert,sok boldogságot-egészséget!
8hetes kisfiú anyukája
3/3 anonim válasza:
Nem a kor határozza meg a szülés könnyedségét vagy nehézségét. Nehéz megjósolni, hogy ki mennyire fog tágulni. Az anyósom 17 évesen szülte meg az akkor 3650 grammos férjemet, és gátmetszést sem kellett neki csinálni, simán ment minden. A te babád nem is nagy :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!