Akiknek korábban jött a babájuk, milyen volt a terhességük, volt előjel a korai szülésre vagy váratlanul történt, esetleg volt konkrét előzmény, ami beindította?
Én 36+3 hestesen szültem, a 29. héten már elkezdett rövidülni a méhnyak (2000), 35. héten nyitva voltam egy ujjnyira (2111), pont előtte halt meg a kutyusom, aki után napokig sírógörcsöm volt, 36. héten 1111 volt, rá két napra elkezdett folyni a vizem, másnap megszültem. Ja és front is volt, mert annyian szültünk azon a hétvégén, hogy a kórház minden szegletén már fissen szült kismamik feküdtek, mert megtelt a gyerekágy. :)
2620g, 50 cm, nem számított már koraszülöttnek, gyönyörű, egészséges pici baba volt. :)
Elsőnek üzenem: Naná, hogy lehet hozzá köze. Én rengeteget idegeskedem sajnos.....nemcok nélkül.....most meg itt a koraszülés veszélye és ez miatt is.
30 hetesen C1110-es értékkel bentfogtak a kórházban visszatartásra.
Most 32 héten C2110-es az értékem.
Rengeteget keményedik a hasam napi 50x kb.
5 percenként keményedtem mikor bentartottak.
Tegnap azt mondta a doki hogy van még kb 3 hetem.
Sajnos a baba is kicsi a korához képest.......és ne idegeskedjek, hogy nem -e lesz baja.
Itt egy cikk: A fizikai, illetve a stresszel fűszerezett mentális megterhelés egyaránt növeli a koraszülés kockázatát. A túlzott érzelmi feszültség hatására ugyanis a vérben megnövekszik a stresszhormon szintje, ami gyakoribb méhösszehúzódásokat eredményez, ennek következtében lényegesen gyakrabban ér véget a terhesség koraszüléssel.
Szóval nyugi és sok pihenés.......ha már nekem nem sikerül.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!