A cigány nők hogy bírnak annyiszor szülni?
Mások sokszor császárral szülnek (ami, ha jól tudom korlátozza a további terhességek számát és utána még 2-3 lehet max).
Viszont cigányoknál nem ritka a 6-8-10 gyerek sem. Nekik ritkábban szükséges császározni, vagy hogy?
Tavaly októberben szültem császárral. A szobatársam egy roma asszony volt, akinek az ötödik!!! császármetszése volt.
Elkötötték a műtét során, hogy ne legyen több baba.
Műtét után, ahogy betolták a császáros őrzőbe, azonnal videotelefonált a családjával. Aztán, ahogy kiment az érzéstelenítő a lábából, màr pattant is fel az ágyból és ment ki cigizni és jöttek hozzá a látogatók, akikhez szaladt kifelé. Mintha nem is műtötték volna.
Én meg majd el pusztultam minden egyes mozdulatnál, olyan fájdalmam volt.
Hát így... :D
Egyik munkatársnőm is négyet akart, de háromnál megálltak, hogy nem bírja egészségügyileg...
Pedig a világon (nemcsak a ciganyokkal összevetve), de sok nepcsoportnál tudnak 10 fölötti gyermeket is megszülni a nők. Most akkor elgyengülek vagy elkenyelmesednek az ipari országokban a nők? Vagy mi lehet az oka?
Amikor én szültem egy 14 éves roma csaj volt benn. Indított szülésen, mert a cigi miatt baja volt a babának. Az orvosok teljesen ki voktak rá akadva. És tervezte a következő gyereket.
Volt benn még egy. Neki nem tudom a korát, de ranezésre max 24 lehetett. Neki a negyedik gyerek volt úton.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!