Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Ilyenkor haragudnál a párodra?

Ilyenkor haragudnál a párodra?

Figyelt kérdés
Ha váratlanul beindul a szülés és ő pont nincs ott mert dolgozik és felhívnád telefonon és közlöd vele hogy beindult a szülés de ő azt mondja hogy nem tud eljönni mert sok a munka.ti mit tennétek?
2024. márc. 8. 16:50
1 2 3 4 5 6
 41/59 A kérdező kommentje:
Nem vagyok önző elfogadom ha nem jön be vagy nem tud bejönni hozzám a kórházba egyáltalán de valahogy még is rosszul esik hogy még ennyit sem jelentek neki.Most kanyarodunk el a szüléstől 40es ha te épp az miatt kerülnél kórházba mert súlyos baleset ér és haldokolsz akkor neked nem esne jól ha be menne hozzád egy közeli hozzádtartozó hogy az utolsó órágban ne legyél egyedül?
2024. márc. 9. 10:11
 42/59 anonim ***** válasza:
8%
41es azért a szülés jobb esetben nem egy haldoklás, nem történik semmi, ha 3-4 órával később ér be az ember. És de, önző vagy, hiszen ezen vergődsz. Szegény férjed, durva lehet ez az érzelmi zsarolás. Én átgondolnám, ha valaki ennyire nem vesz figyelembe, de ő elvárja ezt fordított helyzetben, akkor mennyire érte meg gyereket vállalni vele.
2024. márc. 9. 10:15
 43/59 anonim ***** válasza:
78%

#40! Neked egy olyan munkahely, ahol alig van dolgozó és 10 évben 1x nem képesek elengedni azt a marhát, aki még mindig ott van, álom munkahelynek tűnik? Mert nekem inkább olyannak, amilyet egy hét alatt találnék. Nem hiszem, hogy úgy vállalnak gyereket, hogy 1 hét munkanélküliségtől éhen halnának.

Ez csak a főnök hozzáállásán múlik. Azt is meg kéne oldania, ha a férj beteg lesz vagy eltöri a lábát és nem tud bemenni. Azt még annyira se lehet előre tervezni, mint egy szülést. Ha képtelen megoldani a helyzetet, alkalmatlan a feladatra, bezárhatja a "boltot."

2024. márc. 9. 10:18
 44/59 A kérdező kommentje:
40es amúgy meg simán találna másik munkát a férjem rövid időn belül ha esetleg kirugnák ez miatt hogy a feleségéhez be mert menni munkaidőben a szülő feleségéhez mert nagyon ügyes a munkájában és ez miatt ragaszkodik hozzá a főnöke és elismeri a férjem munkáját hogy nagyon ügyes.Szóval hidd el nem halnánk éhen.
2024. márc. 9. 10:18
 45/59 anonim ***** válasza:
75%

Naná, hogy haragudnék.

Akkor is, ha nem terveztünk apás szülést. A férjem pl. gyárban dolgozik, egy percig sem volt kérdés, hazajönne-e, ha beindul a buli.

Úgy alakult végül, hogy éjszakára ment volna, mikor késő délután elkezdtem vajúdni. Vicces is lett volna, ha közli, hogy hát ő bemegy dolgozni, én meg oldjam meg.

23 órakor indultunk a kórházba.

2024. márc. 9. 10:36
 46/59 anonim ***** válasza:
81%

42# Nálad láthatóan senkid nincs,se kutyád se macskád,ettől függetlenül a kérdező viszont szeretné ezt a párjával megélni,neki van mellette valaki. Itt a sok hozzászóló közül te tűnsz szánalmasnak inkább,nem a kérdező. Egyedülállóként nem tudom minek osztod a véleményt,mert férfi biztos nincs melletted ilyen stílussal. Lejáratod itt magad,de valahol sajnállak,remélem egyszer azért megtapasztalod,hogy valaki legyen melletted. Ahol kirúgnak és nem engednek el,ott én ennek örülnék is,mert időbe kiderült,mert később is lehet bármi,lábtörés bármi. A kérdező ha egyedül akart volna gyereket vállalni,akkor a discoba összehozza valakivel és egyedül csinál végig mindent.

Kérdező,azóta mit mond erről a férjed?

2024. márc. 9. 10:40
 47/59 A kérdező kommentje:
45 végre egy normális hozzászóló köszönöm
2024. márc. 9. 10:40
 48/59 A kérdező kommentje:
46 Azt mondta hogy szeretne ott lenni velem mindenképp és hogy a munkát nem tartja fontosabbnak a szeretteinél.
2024. márc. 9. 11:03
 49/59 anonim ***** válasza:
90%
Szerintem 42-es egy troll, vagy empátia nulla. Nincs olyan ember a világon, aki önzőségnek tartaná, hogy egy apa szeretné bevinni a feleségét a kórházba és esetleg szeretne mellette lenni, amikor éppen világra hozza a közös gyermeküket. Utána az 5 nap apaszabit hogy adja ki, ha már ez az egy napos "váratlan helyzet" is megborítja a cég életét? Normál helyen nem ezen múlik egy munkahely, ahol meg ezen, ott meg is érdemlik, hogy ő is otthagyja őket.
2024. márc. 9. 11:39
 50/59 anonim ***** válasza:

Ez még nem történt meg ugye? Úgy érzem a válaszaidon hogy még nem szültél csak ettől félsz?

Vagy ez csak feltevés?

Mert a kérdésed nem utal arra hogy ez megtörtént.

2024. márc. 9. 12:58
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!