Ilyenkor haragudnál a párodra?
#40! Neked egy olyan munkahely, ahol alig van dolgozó és 10 évben 1x nem képesek elengedni azt a marhát, aki még mindig ott van, álom munkahelynek tűnik? Mert nekem inkább olyannak, amilyet egy hét alatt találnék. Nem hiszem, hogy úgy vállalnak gyereket, hogy 1 hét munkanélküliségtől éhen halnának.
Ez csak a főnök hozzáállásán múlik. Azt is meg kéne oldania, ha a férj beteg lesz vagy eltöri a lábát és nem tud bemenni. Azt még annyira se lehet előre tervezni, mint egy szülést. Ha képtelen megoldani a helyzetet, alkalmatlan a feladatra, bezárhatja a "boltot."
Naná, hogy haragudnék.
Akkor is, ha nem terveztünk apás szülést. A férjem pl. gyárban dolgozik, egy percig sem volt kérdés, hazajönne-e, ha beindul a buli.
Úgy alakult végül, hogy éjszakára ment volna, mikor késő délután elkezdtem vajúdni. Vicces is lett volna, ha közli, hogy hát ő bemegy dolgozni, én meg oldjam meg.
23 órakor indultunk a kórházba.
42# Nálad láthatóan senkid nincs,se kutyád se macskád,ettől függetlenül a kérdező viszont szeretné ezt a párjával megélni,neki van mellette valaki. Itt a sok hozzászóló közül te tűnsz szánalmasnak inkább,nem a kérdező. Egyedülállóként nem tudom minek osztod a véleményt,mert férfi biztos nincs melletted ilyen stílussal. Lejáratod itt magad,de valahol sajnállak,remélem egyszer azért megtapasztalod,hogy valaki legyen melletted. Ahol kirúgnak és nem engednek el,ott én ennek örülnék is,mert időbe kiderült,mert később is lehet bármi,lábtörés bármi. A kérdező ha egyedül akart volna gyereket vállalni,akkor a discoba összehozza valakivel és egyedül csinál végig mindent.
Kérdező,azóta mit mond erről a férjed?
Ez még nem történt meg ugye? Úgy érzem a válaszaidon hogy még nem szültél csak ettől félsz?
Vagy ez csak feltevés?
Mert a kérdésed nem utal arra hogy ez megtörtént.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!