Ti haragudnátok érte? (Többi lent. )
Figyelt kérdés
A lányom a minap egy igazgatói figyelmeztetéssel jött haza, mert verekedett. Mikor kérdőre vontam, hogy miért tette, azt mondta, hogy a fiú ok nélkül csúnyán beszélt rólam. Ti megbüntetnétek, haragudnátok rá?2019. nov. 12. 19:11
1/12 anonim válasza:
Én megdícsérném, és elmagyaráznám neki, hogy máskor iskola után verje meg a kis sz.rházit.
2/12 anonim válasza:
Mit érsz azzal, ha megbünteted? A büdös életben nem fog többet kiállni az anyjáért. Én személy szerint borzasztó büszke lennék rá, de megbeszélném, hogy a konfliktuskezelésnek nem ez a módja.
3/12 A kérdező kommentje:
Én sem szeretném megbüntetni. Eszembe sem jutott. :)
2019. nov. 12. 19:42
4/12 anonim válasza:
Nem haragudnék, de elmondanám neki, hogy máskor úgy intézze hogy ne lássák.
6/12 anonim válasza:
Úgy cselekednek, ahogy az első.
7/12 anonim válasza:
anya nagyon szigorú fejjel próbálna nézni,miközben majd elolvad a meghatottságtól... (voltak hasonló húzásaim)
8/12 anonim válasza:
Nem. Be is mennék a suliba. Beszélnék a fiúval is és elmondanám neki is meg a tanároknak is, hogy ha máskor előfordul is ugyan így fog járni a fiú.
9/12 anonim válasza:
Jézusom, ennyi agresszív barmot...
C-típusúaknál szokás a problémákat verekedéssel megoldani. Gondolom ha a fiú meg még 2-3 haverja viszonzásként megrángatja a csajt, ti lennétek a legjobban felháborodva. Az ilyen agresszív véglények csak addig bátrak amíg fölényben vannak.
Csak hogy a kérdésre is válaszoljak, igen dühös lennék, de legfőképpen csalódott.
10/12 anonim válasza:
A lányoknak(nőknek) határozottnak kell lenniük. A lányod kora sokat segítene a kérdés megválaszolsában.
Máskor határozottan tökön rúgja, hacsak nem küzdősportol.
Ha küzdősportol, a minimum a vállficam a fiúnál. Ez nem így működik. Ha a többif iú csak picit is gyengének látja akkor, ebből őt 'problémák' érhetik.
Mindenféleképpen mond meg neki, hogy ezek után tartsa fent ezt a fokú 'keménységet'.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!