Ez normális hogy ennyire oda van érte mindenki?
Nem az a kérdés, hogy elhagyná-e a barátját érted, hanem az, hogy mért akarsz te az a bunkó lenni, aki csakúgy belerondított egy kapcsolatba a saját önző céljai miatt? Ha valakinek barátja van az azt jelenti, hogy le kell mondani róla és békén hagyni őt. Neked hogy esne, ha lenne egy barátnőd, és egy másik srác csakúgy kikezdene vele, tudva hogy te vagy a lánynak a barátja, hogy elszedje őt tőled? Ez egyszerűen aljasság. Te valószínűleg nem is szereted őt, csupán vonzódsz hozzá, mert jól néz ki. És csak azért te még képes lennél szórakozni a saját haverodnak a nővérével?
Szóval elmondom újra, hogy mit kell tenned: HAGYD ŐT BÉKÉN!!!
Az ember nem kezd ki olyannal, aki már egy kapcsolatban van! Mégis mi neked a problémád? Keress valaki mást magadnak, lehetőleg olyat, aki EGYEDÜLÁLLÓ.
Most vettem észre, hogy mit írtál, hány éves. Szóval még azt is hozzáadnám, hogy a korkülönbség miatt sem lehetsz vele együtt, mivel a lány már egy felnőtt nő, te pedig csak egy tinédzser vagy, és egy nagykorú amúgy sem kezdhet viszonyt egy kisebb korúval, szóval már csak azért is felejtős a dolog.
(Egyébként sajnálom, hogyha durván fogalmaztam, csupán eléggé kiakasztott az, hogy képes lennél belerondítani egy lehet amúgy is tökéletesen jól működő kapcsolatba)
Előző voltam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!