18 hetes vagyok, de még nem érzem a babámat, plusz mindenki azzal stresszel, hogy kicsi a hasam. Ez normális? Vannak köztetek ilyen típusú anyukák, akiknél szintén így volt ez?
Én eddig ezt 3-szor hallgattam végig. az elősnél nyilván aggódtam. A végére sem sikerült vmi nagy pocakot produkálnom. Ilyeneket mondtak az emberek, "a 9. hónap? Jaj, beteg a baba?" Annyira imádtam! Szal a gyerekeim: 3600, 3550, 3450 grammal születtek. Violaszín gőzöm nincs, hol tartottam őket. Szerintem a hátsófali lepény lehet az oka, meg a típus. Lapos hasú, 53 kilós nő vagyok eredetileg.
Ja, betöltött 19. hét végén éreztem az elsőt.
Szia!
Hát kedves kérdező én nem aggódnék a helyedben:) Feltettem egy kérdést tegnap, hogy tippeljék meg a hetet és a nemet:)
a pocakom alapján!(Majdnem) mindenki 16-17-18 hetesnek tippelt, komolyan kicsit levert a víz:)mert 25 hetes vagyok:) Azt írták milyen pici a hasam és hogy még nagyon az elején járhatok:D
Tehát a pocakod miatt nem kell aggódnod, hogy mekkora:) Láttam olyan kismamát aki annyi idős terhes mint én és kb 3szor akkora volt a pocija:)
A mozgásban nem tudok segíteni, én 17 hetesen éreztem először,de én úgy tudom, hogy első babánál az átlag olyan 20.hét környéke:) Semmivel sem vagy lemaradva:)
A kedvedért belinkeltem a képet,ill a kérdést a saját pocakomról, hogy lásd azért az átlag 25 hetes pocinál jóval kisebb az enyém:)
http://www.gyakorikerdesek.hu/gyerekvallalas-neveles__terhes..
Kedves 6-os...köszi a linket, hát tényleg megleptek engem is a válaszok, magamból kiindulva én is többet adtam volna neked! :)
Azért megnyugtató, hogy más is ilyen cipőben jár és nem velem van a "probléma". Köszi a válaszokat!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!