1,5 évesem pocakja nagy és kemény. Mindenki azt mondja ez teljesen normális. Más is van ezzel így?
Ha hanyatt fekszik, akkor is? Az én másfél éves kisfiamé is ilyen, és tudom, hogy egészséges, épek a belső szervei, mert már többször is vizsgálták gasztroenterológusok, és mindent rendben találtak. (ekcéma és feltételezett ételallergia miatt járunk kivizsgálásokra)
A kisbabák szerintem eleve pocakosak, az lenne a furcsa, ha lapos lenne a hasuk.
kétgyermekes anyuka
Ha hanyatt fekszik, akkor nem nagy. Azt tudom, hogy a babáknak és kicsi gyerekeknek nagyobb a pocakjuk, de az is normális vajon, hogy kemény?
Jövő héten megyünk majd a dokihoz oltás miatt, természetesen megkérdezem, csak kíváncsi vagyok, hogy másban is felmerült-e ez a kérdés. :)
Normális ilyen korban.
Én fürdés közben néha elnézegetem a lányom, hogy olyan, mint a szegény etióp gyerekek, akkora a pocakja, amúgy se hurkás gyerek, így még nagyobb a kontraszt.
Gondolj már bele, hogy annak a sok belső szervnek milyen kis helyen kell elférnie, persze, hogy kigömbölyödik a hasa.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!