Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 20 hetesen normális, hogy még...

20 hetesen normális, hogy még teljesen lent érzem mocorogni a babát?

Figyelt kérdés
Pocakom már van, de még mindig lent érzem. Mikor kell feljebb jönnie? Bár gondolom normális, mert még a doki is kapásból ott lent kezd el ultrahangozni. De azért aggódom picit...
2013. dec. 7. 22:21
 1/3 anonim ***** válasza:
Persze,hogy normalis. Meg ott van o lenn :) egyre es egyre feljebb fogod majd erezni ot,sajna mar nem emlekszem,hogy nekem mikor volt,se kb ugy 24-26 hetesen.
2013. dec. 7. 23:04
 2/3 anonim ***** válasza:
Persze, hogy normális, én 35 hetes vagyok és még nem éreztem köldök felett mocorogni, pedig már fejfekvéses. Amíg farfekvésben van, addig pláne csak lent érzed, mert ott rugdos. Én is bizonytalan voltam párszor, hogy normális-e mert barátnők bordarugdosásról számoltak be, de sok függ attól, hogy hogy fekszik a baba. (Én elég magas vagyok, pocim is eléggé lent volt mindig.)
2013. dec. 8. 09:24
 3/3 A kérdező kommentje:
Köszi nektek! Megnyugodtam :-)
2013. dec. 8. 09:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!