Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Normális ha nem érzem mocorogni?

Normális ha nem érzem mocorogni?

Figyelt kérdés
23 hetes kismama vagyok. Első babám lesz. A 19. héttől minden nap a mocorgására ébredtem és arra is aludtam el. Tegnap mintha egyszer éreztem volna, de abban sem vagyok biztos, ma meg még nem éreztem. Akinek van tapasztalata ez normális ha pár napig nem érzem, de eddig minden nap? Aggódom egy kicsit.
2013. nov. 1. 13:22
 1/3 anonim ***** válasza:
Elviekben a 34 héttől van baj, ha nem érzed mindig mozogni, de megértem, hogy aggódsz, viszont nem valószínű, hogy gond lenne. Egyrészt pici még és van helye aztán meg lehet, hogy alszik. Amikor nekem ilyen volt mindig elfeküdtem a hátamra és elkezdtem böködni, na erre mindig moccant egyet. Esetleg megpróbálhatod, de ha nagyon nyugtalan vagy menj be ügyeletre, biztosan nem zavarnak el.
2013. nov. 1. 13:25
 2/3 anonim ***** válasza:
Nalam is a 23. hét körül volt ilyen nap. Nagyon aggódtam, de nem volt gond hála Istennek. Ilyenkor jó ha van otthon dopplered, mondjuk angelsounds magzati szívhangfigyelő. Engem azonnal megnyugtatott, hogy hallottam a szívhangját. Ráadásul utána be is indult rendesen a kisfiam :-)
2013. nov. 1. 14:07
 3/3 anonim ***** válasza:

A frontok rájuk is hatnak! :) enyém se akart mozogni hideg front előtt! Most már ha akarja, ha nem akkor is érzem! :) Minden jót, és Boldog Babavárást mindenkinek! :)

36 hetes kismama

2013. nov. 1. 15:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!