Ilyenkor haragudnál a párodra?
Ha tűzoltó, orvos vagy mentőtiszt, akkor elfogadnám.
De arra tippelnék, a férjed mást dolgozik.
Igazatok van hogy ne legyen a munka fontosabb. Viszont sok szar munkahely is van ahol nem érdekli őket hogy szül a feleség. Ilyen esetben elkell fogadni nehogy kirúgják és pénz nélkül maradjatok.
Szóval számit hogy mit és hol dolgozik.
Mi volt megbeszélve
Milyen a munkahelye
Ahogy fentebb is írták, nyilván vannak olyan munkakörök, amelyeknél nehezebb megoldani hogy ott legyen melletted támaszul, bááár ebben az esetben felmerül a helyettesítő munkatárs lehetősége. Oké, lehet egy ügyelet vagy ilyesmi, de ebbe ne menjünk bele.
Azt hiszem te is tudod a választ a kérdésre, és fura, hogy már a kezdeteknél előrébb helyezi a munkát a családjánál. Azt hiszem joggal érzel neheztelést az irányába. Ha az én csajom hívna egy ilyen szituban, nem kérdés hogy mellette lennék. Persze a válaszhoz ismerni kellene a teljes történetet.
Akik szerint ne legyen fontosabb a munka, azoknak nyilván mindegy lenne, hgoyha apukát úgy aznap kibsznák a melóhelyről.
Igen, ez a valóság, sajnos. Sok helyen nem úgy működik, hogy apuka "lelép" a feleség szülése okán, de ha elmenne, simán ki is rúghatnák.
Ha megbeszéltük az apás szülést, igen.
Tudni kellene tényleg, mit dolgozik, milyenek a körülmények.
Az én párom vezető beosztású, de meg volt beszélve a helyettesítés, amikor várható volt a szülés nálam.
Ha esetleg felmerülne a gyanú, hogy a munka csak kifogás, az megint más, és szerintem jó nagy probléma lehet a háttérben. Ezen viszont egy vajúdó nőnek nincs kapacitása agyalni, szóval halasztanám.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!