Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Ilyenkor haragudnál a párodra?

Ilyenkor haragudnál a párodra?

Figyelt kérdés
Ha váratlanul beindul a szülés és ő pont nincs ott mert dolgozik és felhívnád telefonon és közlöd vele hogy beindult a szülés de ő azt mondja hogy nem tud eljönni mert sok a munka.ti mit tennétek?
2024. márc. 8. 16:50
1 2 3 4 5 6
 21/59 anonim ***** válasza:
73%
20 vagyok, alkalmazottként egyébként ezt olyan munkakörben érteném meg ahol mondjuk emberéletek múlnak rajtad és nincs aki helyettesítsen, pl orvos műtét közben, stb. De most pl egy gyárban simán megmondanám, hogy mennem kell, álljon be helyettem aki akar meg tud
2024. márc. 8. 19:01
 22/59 anonim ***** válasza:
55%

20!

Nem lojalitás kérdése, hanem pénz kérdése. Te a magad főnöke vagy ha lelépsz, vagy lesz munkád, vagy nem. Ha Jani lép le a gyárból, neki kb biztosan nem lesz utana munkája.

2024. márc. 8. 19:04
 23/59 anonim ***** válasza:
74%
22es mondjuk olyan helyen nem dolgoznék amúgy se ahol ennyire nem rugalmasak
2024. márc. 8. 19:11
 24/59 anonim ***** válasza:
90%
Egy régi kolléganőm mesélte, az ő férje szülés közben lépett le (nem apás szülés volt, a folyosón várakozott), mert unta magát, meg valami meccs kezdődött, és kérte a nővéreket, hívják fel, ha megszületett a gyereke.
2024. márc. 8. 19:12
 25/59 anonim ***** válasza:
98%
Egy gyári munkást is elengednek, ha szül a felesége, ne vicceljünk már.
2024. márc. 8. 19:14
 26/59 anonim ***** válasza:
100%

A férjem gyàrban dolgozik. Elengedtèk.

De amúgy ha jól értem mèg meg sem törtènt a szülès. Akkor honnan veszed hogy ez lesz?

2024. márc. 8. 19:19
 27/59 anonim ***** válasza:
100%

Bocs, de én se értem, miért félti itt mindenki annyira a szaros munkahelyét. Mondom ezt úgy, hogy egyedül fogok szülni, nincs is apuka, de ha lenne se szeretném, hogy bent legyen szülésnél.(Vajúdásnál viszont lehetne, szóval ahhoz is le kéne lépni.)

Szóval tegyük fel, hogy szeretném, hogy bent legyen. Vagy pótolhatatlan a férjem munkája, pl.sebész, vagy nem. Ha sebész, az nyilván nem elvárható, hogy hetekig ne írjanak ki neki műtétet, mert hátha épp akkor jön rám a szülés, de azt meg lehet beszélni, hogy xy bejön helyettesíteni, ha épp "szülünk", vagyis, ha épp műtőben van, nem tud eljönni, de utána, ha megérkezett a helyettesítés, igen. Így lehet, hogy végül lemarad, de elfogadom, hisz tudom, kihez mentem hozzá.

De könyörgöm, a kérdező férje egy irodában dolgozik!🤦🏽‍♀️Mi történik, ha eljön? Talán meghal valaki? Kirúghatják persze, de mint írta a Kérdező, már így is emberhiány van. 1. Nem lenne valami bölcs döntés a főnöktől az egyetlen munkaerőt is elküldeni. 2. Nem lehet valami csúcsmunkahely, ha nincs dolgozó. Nem nézem le annyira a férjem, hogy ne találna másik ilyen sz@rt, ha arra kerülne a sor.

2024. márc. 8. 19:23
 28/59 anonim ***** válasza:
88%
Azt gondolom,hogy tényleg a legalja munkahelyről is elengedik az embert,ha a felesége szül. Nálunk még az eü-ben is megoldották a gyors ember helyettesítést,amikor ilyen volt,úgyhogy még az orvosok is ott tudtak lenni a feleségük mellett. Ha ez nem megoldható,sajnos tényleg később sem lehet majd számítani rá valószínű.
2024. márc. 8. 19:33
 29/59 anonim ***** válasza:
100%
Mennyire váratlanul?, férjem rendőr és a kiirt dátum előtt 2 héttel szabira jött.
2024. márc. 8. 19:42
 30/59 anonim ***** válasza:
14%
Nő vagyok. Nem neki szülsz gyereket, és ezt a kérdést nagyon gyorsan és őszintén tisztázzátok, mert pont nem hiányzik egy nehéz és feszültségekkel teli időszakban, hogy legyen köztetek egy ilyen probléma, tüske, ki nem mondott vádak. Ha nem akar ott lenni, akkor nagyon nem jó erőltetni, tetszik-nem tetszik azt neked el kell fogadnod és fel kell dolgoznod - hidd el, rosszabb lesz, ha ráerőlteted. Más nem lehet bent veled, ha így van? Ha ott akar lenni _tényleg_, akkor pedig oldja meg ezt a munkahelyével, de ha tényleg akarja, akkor meg fogja oldani. Én úgy érzem inkább itt arról van szó, hogy ő nem szeretne, te pedig igen, ő nem akarja nyíltan elutasítani, inkább erre hivatkozik.
2024. márc. 8. 21:22
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!