Szülés után ki mikor nyerte vissza az alakját?
Figyelt kérdés
8 hetes a babám , szülés után eltűnt a pocak, de most olyan mintha 2-3 hónapos lennék! Mintha minden belső szervem kifordult volna.2022. dec. 19. 20:59
11/11 anonim válasza:
Arra tisztán emlékszem,hogy a 173 cm-hez 58kg voltam 3 hónappal szülés után.25kg-t fogytam 3 hó alatt (jo nyilván be voltam vizesedve szoval ez nem igazi fogyás). Ki akartam öltözni karácsonyra, de kb sírógörcsöt kaptam, hogy milyen kövér vagyok 58 kilósan :D aztán a gyerek 1,5 éves korára sokat sportoltam,diétáztam,lefogytam 50 kg-ra. Most 6 éves és boldog vagyok az 55-60 kilómmal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!