Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Szülés után ki hogy nyerte...

Szülés után ki hogy nyerte vissza az alakját?

Figyelt kérdés
60 kg voltam baba elott , akármit ettem semmi nem jott rám , most hogy megszültem 7 hónap után is rajtam van meg 8 kg es nem megy le , pedig mar alig eszem ( nem szoltatok sajnos) tornazok is es a hasamrol kb mégsem mozdul semmi! :( Valakinek valami jo ötlet erre?? Most azok írjanak akik hasonlóan szenvednek , nem aki kijött es 2 het után lapos hassal jott ment 😬Csak ezt olvasom mindehol , h 2 het es sehol semmi !
2019. márc. 23. 11:25
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
Ez egy jó kérdés. Pedig sokat mentünk/megyünk sétalni a fiammal. Van udvar is kertészkedek. De semmi. Szerintem próbáld meg a 160gr szénhidrát diétát. Nekem azzal le ment 8kg. Igaz volt miből, de azota újra terhes vagyok és -5kgnál tartok a terhessegi súlyomhoz képest. Brutál rosszúl léteim voltak, de most hogy újra tudok enni +-1kgval ugrál a sulyom ami egy egyszerű ivás vagy pisilés is változtat.
2019. márc. 23. 11:35
 2/13 anonim ***** válasza:
Nem tudom mit tornázol, de próbáld ki a yogát :). Bár nem két hét hanem egy jó 6 hónap alatt ment le rólam a plusz 10 kiló. Én is keveset ettem, de hiába ha sok volt benne az energia és a kalória. Mindegy mennyit eszel és hogy hányszor ha sok benne. Remélem tudtam segíteni :)
2019. márc. 23. 11:38
 3/13 anonim ***** válasza:

Akkor le se írom, nekem milyen volt a szülés utáni hasam 4. Napon.. :D

Le fog menni, már simán sportolhatsz, otthon is tudsz gyakorlatokat végezni, az meg nem megoldás, hogy alig eszel!!

Napi 5 kaja, testsulynak megfelelo ch, nem mindegy milyen etelt eszel egyes napszakokban! Éhezés nelkul nagyon szépen le tudod adni pár hónap alatt!

(Cukros kismamaként, en szinte soványabb voltam szülés előtt, mint terhesség előtt! Úgyhogy nem húlyeség a ch diéta, es plusz megkapja a szervezeted, ami szukseges (zoldseg, gyumolcs, hús minden mennyiségben). Nem vagyok híve a mindenféle diétának, koplalasnak, bár nyilvan feher liszt es cukor kizárt (vagy legalabb nagyon csókkentetten!)

2019. márc. 23. 12:12
 4/13 anonim ***** válasza:
Utolsó vagyok: szülés után akart lenni
2019. márc. 23. 12:13
 5/13 anonim ***** válasza:
4 hónap után rohamosan, 1-2 hónap alatt, nemcsak a 10 kiló ment le, ami maradt terhesség után, hanem mínusz 5 kiló is. Nem tettem érte semmit, zabáltam, meg szoptattam. Mikor nagyobb lett a lányom és nem folyton a cicimen lógott edzeni is eljártam, teljesen lapos hasam volt nyáron.
2019. márc. 23. 14:27
 6/13 anonim ***** válasza:
lehet azért maradt hasad mert szétnyilt a hasizmod.nézz utána ennek,én 3 évvel szülés után is olyan vagyok mnt egy félidős kismama....
2019. márc. 23. 14:54
 7/13 anonim ***** válasza:
Gyerekvállalás előtt mit sportoltál?
2019. márc. 23. 16:07
 8/13 A kérdező kommentje:
Gyerek elott heti 2 le mentunk edzeni a barátnőmmel es futni is jártam , 175 cm magas vagyok 69 kg ! Es a has részeken latom , h gaz , amugy megbarátkoznek akar ha mashol lenne plusz kiló 😑😑😑
2019. márc. 23. 22:55
 9/13 anonim ***** válasza:
Sógornőm is így járt, szétnyílt a hasizma, pedig koraszülött volt a kisfia.🙁 Ő meg akarja majd műtetni magát, ha megszületik a második babája, addig ugye felesleges. Én is félek, mert bár az első babával mázlim volt, lehet megint császár lesz az első miatt és ha jól tudom, attól is szétnyílhat a hasizom. Szoptatsz amúgy? Nekem a súlyzós edzés az, ami bejött, bár lefogytam nélküle is, de sokkal jobb alkalom lett tőle. Kardióval érdemes variálni.
2019. márc. 24. 01:19
 10/13 anonim ***** válasza:
A másik tippem a pajzsmirigy alulműködés. Sokaknak kialakul szülés alatt, vagy után. Nekem még most is van, de a szülés rendberakta nagyjából a hormonjaim és újra le tudtam fogyni. Viszont előtte úgy szedtem fel a plusz kilókat, hogy abbahagytam a fog.gátlót, nem jött meg a menzeszem másfél évig, odafigyeltem mit eszek edzettem is, de egyre nagyobb lettem. Ekkor jöttek az okosak akik beszólogattak, hogy nem kéne annyit enni. Szörnyű volt. Kiderült, hogy hormonzavar, és hogy természetes úton gyerekem sem lehet, PM alulműködés, amire bár kaptam hormonpótlást, de nem jöttem rendbe teljesen.😞
2019. márc. 24. 01:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!