Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Szülés után ki hogyan nyerte...

Szülés után ki hogyan nyerte vissza (kicsit) a régebbi alakját?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Nekem főként a terhesség után megmaradt ronda csíkok és a felesleges 4-5 kg a gondom.

Hallottam most egy új NIVEA testápoló olajról, ami segít halványítani a csíkokat, ti tudtok erről valamit?

Vagy arról, hogy a napozás vagy hidegvizes borogatás jó?

2014. máj. 22. 10:04
 1/8 anonim ***** válasza:

A csíkokat egyetlen dolog halványítja el: az idő.

A napozáskor lebarnul a bőröd, és a fehér csík csak még látványosabb lesz, ha ennyire zavar én nem javaslom.

A hideg vizes borogatásról nincs tapasztalatom, sosem próbáltam csíkokra. Mivel ez kötőszöveti szakadás, kétlem, hogy ez segít.

A kilókat jógával és futással adtam/adom le.

2014. máj. 22. 10:14
 2/8 Hubilla ***** válasza:
A csikokra sztem is az ido a megoldas. De teljesen sosem szunnek meg. A 4-5 kg. - ha meg szoptatsz - lehet, hogy marad "vesztartaleknak", hogy mindig legyen elegendo tej. (hallom jopar anyukatol) Ahogy a cicizes abbamarad, az is lemegy. De a torna mindig segit ;)
2014. máj. 22. 10:19
 3/8 anonim ***** válasza:

Jól írja az első, mivel a striák kötöszöveti szakadások ezért nincs a világon (és nem is lesz) olyan csodakence ami el tudná tüntetni, vagy akárcsak halványítani. Egyetlen módon szabadulhatsz meg tőlük, orvosi beavatkozással.

A súlyfelesleg leadásában 30%-ban kardió típusú mozgással tudsz tenni, 70%-ban pedig az étkezésed átalakításával.

2014. máj. 22. 10:21
 4/8 Julie S ***** válasza:

En evek ota paleolit etrendet folytatok. Terhesseg alatt is, meg szules ota, szoptatas alatt is (8 honapos mar a lanyom). Igy nem maradtak felesleges kiloim. 58 kg voltam elotte, 70 korul mentem szulni, most 55 kg vagyok.

Striaim nekem nem a terhesseg alatt lettek, hanem meg tini koromban. Tenyleg csak az ido segit rajtuk, meg a megszokas. Ha elhalvanyulnak es egyebkent feszes a borod, akkor egyaltalan nem zavaroak. Legalabbis szerintem.

2014. máj. 22. 10:27
 5/8 +bloodred+ ***** válasza:
100%

Szia.

Hány hónapja szültél?

Nekem 7-8 hónap alatt tűnt el a terhesség alatt magamra szedett 12 kg (összesen 21). De igazából nem tettem érte sokat, csak annyit, hogy figyeltem a bevitt kaja mennyiségére. Kb. annyit ettem, mint terhesség előtt, ez nekem napi 2 étkezést jelent, nem olyan bazinagy mennyiségben. Reggelizni sose szoktam.

A csíkok megelőzésére figyeltem inkább, 3 hónapos várandósan már napi rendszerességgel kentem a hasam erre való krémmel. genetikailag nem valami rugalmas a bőröm, de így megúsztam kisebb mennyiségű és nagyon vékony striákkal.

Utólag már nem tehetsz ellenük sajnos semmit, krémek, egyebek nem érnek semmit, itt elszakadt a kötőszövet, úgy is marad. De van valami lézeres kezelés erre, ha az anyagiak megengedik, talán próbáld ki.

2014. máj. 22. 10:54
 6/8 anonim ***** válasza:
1 hete szültem, de teljesen elégedett vagyok a méretemmel, mert előtte igen gebe voltam. Ha túl sok maradt volna rajtam,biztos,hogy sokat bicikliznék, mert számomra egy kedvelt testmozgás :)
2014. máj. 22. 15:26
 7/8 anonim ***** válasza:
Én a terhességem alatt is kb 10 kg-ot híztam, utána pedig nem tettem semmit, hogy lefogyjak. Mire a kisfiam 4 hónapos lett, már soványabb voltam, mint amikor teherbe estem, és ez most is így van.
2014. máj. 23. 16:19
 8/8 anonim ***** válasza:
Ja, és szerencsére csíkok sem maradtak rajtam.
2014. máj. 23. 16:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!