A második szülés után kinek sikerült visszanyernie szülés előtti súlyát, illetve alakját? Miben változott?
A szoptatással lement rólam minden kiló 1 hónap alatt. Nagyon vékony lettem, sőt, szerintem túlságosan is. Most 16 hónapos a fiam, a szoptatások csökkenéséve én is kigömbölyödtem, a mellem 2 gyerek után, hát...
Változás csak a mellemben eszem észre, sajnos lapos lett, de legalább tudtam szoptatni! Szerencsére, ha rám néznek, nem mondják meg, hogy 2 gyerekem van!
Lányok, szerintem ne bánjuk a cicinket! :D
A világ legszebb dolga a gyermekáldás-és nevelés, ez részletkérdés.
Ha valakit nagyon zavar, meg tudja csináltatni.
Örüljünk egészséges gyermekeinknek! :D
Nekem is lapi lett és lóg, de nem bánom, férjem így is szereti.:D
Én a második gyermekem születése után 6 héttel már vékonyabb voltam, mint "megboldogult" lánykoromban. Nem volt időm magamra. Baba, szoptatás, nagytesó, háztartás stb...viszont most újra pocis vagyok, remélem hasonlókról tudok majd beszámolni kb. 3,5 hónap múlva.
Egyébként a melleimen semmi sem látszik, pedig a lányomat 22 hónapig, a kisfiamat pedig 13 hónapig szoptattam. Szerintem ez alkati kérdés.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!