Szülés után nagyon fáj a gátmetszés?
Az elsőnél addig fájdalmas, amíg ki nem vették a varratot. 3 nap után vették ki. A varrat felszívódó volt ugyan, de sokkal jobb volt nélküle. Utána már teljesen jól tudtam ülni.
A másodiknál meg sem éreztem, hogy bent vannak. Szülés után pár órával már ültem, jöttem-mentem. Ez is felszívódó varrat volt, de most nem vették ki. Mivel egyáltalán nem érzetem, nem is erőltettem, hogy vegyék ki.
1. felszívódó varrat. Amíg hatott a lidokain,addig semmi gond nem volt,utána kellemetlen volt,ülni nem tudtam rendesen, még itthon,2 hét után is éreztem,de akkor már nem volt vészes.
2. sokkalta jobb volt,ülni sem volt gáz,majd a 4. napon amikor már "ki kívánkozott" a varrat volt nagyon-nagyon fájdalmas. Amint kiszedték a varratot,kutya bajom nem volt,ültem rendesen.
Szülés közben mikor vágnak észre sem veszed!!Egyáltalán nem fáj!Utána nekem eléggé fájt, a varratszedés sem volt a legkellemesebb, de azóta nincs vele gondom.13 hónapja szültem.
Ami nekem nagyon fájt, az a varrás!Huuuh, de kegyetlen volt.Ez se fáj mindenkinek, nekem több érzéstelenítőt kellett volna kérnem:)
Nekem akkor kezdett el nagyon fájni, amikor picit megduzzadt a vágás helye, és belefeszült a varrat. A hazajövetel napján reggel már sírtam, annyira fájt. Akkor már nem csak ülni, de feküdni sem tudtam.
Aztán gyorsan kikapta a doki, onnantól kezdve nem volt fájdalmas, inkább kellemetlen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!