Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Szülés után nagyon fáj a...

Szülés után nagyon fáj a gátmetszés?

Figyelt kérdés
2011. nov. 18. 19:00
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:

Nekem első babánál a varrása az nem fájt egyáltalán utána maga a varrat az piszkosul, de mikor kiszedte a dokim onnantól jobb volt bár hetekig, hónapokig "éreztem" hogy nem az igazi.

A másodiknál a varrás maga az fájt, de utána egy pár nap múlva mintha semmi se történt volna (felszívódó varrat volt).

Harmadiknál sajnos nem vágtak hanem repedtem, azt is össze kellett varrni, közepesen fájt maga a varrás, viszont utána kutyául fájt 2 hétig, hiába mosdattam, kentem fújtam amit csak mondtak, de konkrétan se ülni se állni nem tudtam vele, de még feküdni is fájt.

2011. nov. 18. 22:32
 12/18 anonim ***** válasza:
Itthon hetekig úszógumin ültem, csak így volt elviselhető.
2011. nov. 18. 23:03
 13/18 anonim ***** válasza:
Szia! Nekem is vágtak szülés közben, és felszívódó varratot kaptam. 2 napig oldalasan ültem, de azóta nincs vele gond, hála az égnek! Bár néha ha front van kicsit érzékeny, de nem fáj, csak jelzi, hogy ott van! :)
2011. nov. 19. 15:21
 14/18 anonim ***** válasza:
én felszívódó varratot kaptam,sajnos hiába vágtak tovább repedtem!nekem nagyon fájt, nagyon rossz volt a szülést inkább végig csinálom mint ezt a pokoli 3-4 hetet addig nem tudtam se ülni,se menni,se feküdni a kádba alig bírtam belépni,egyszóval minden mozdulat pokoli volt!ezt tetézte egy nagyon síros hasfájós baba akit ringatni kellett rengeteget!huu hát nekem ez jelentette a legnagyobb megpróbáltatást az egész terhesség-vajúdás-szülés-gyermekágy időszakban!
2011. nov. 22. 09:33
 15/18 anonim ***** válasza:

nekem szülés közben metszettek, nem is éreztem.

a varrást sem! és egyáltalán nem fájt utánna sem! szerencsés vagyok :)

2011. nov. 22. 09:52
 16/18 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat :)

Ettől a résztől nagyon tartok :/

2011. nov. 22. 19:23
 17/18 anonim ***** válasza:

Túléled, kitartás!

Könnyű szülést! :)

2011. nov. 22. 22:58
 18/18 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen :)
2011. nov. 23. 19:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!