Szülés után hogyan szerezted vissza önbizalmadat?
nehéz dió...nekem az idő segített valamennyire.most 13 hónapos a fiam és valami csoda folytán kicsit lefogytam.Eddig a szoptatás miatt nem ment, de még minid szoptatok, szóval nem értem:)
Lényeg a lényeg, hogy már nem olyan nagy a hasam, a régi nadrágomnak már csak a felső gombját nem tudom összegombolni, ami nagyon jó eredmény:)
De tényleg nehéz, főleg nálad még a hormonok is nagyon dolgoznak, szóval kitartást, jobb lesz, majd meglátod:)
Bár világ életemben tettem rá,hogy nézek ki- nem érdekelt 10-en évesen sem,hogy kicsit molettebb vagyok az osztálytársaimnál,majd kinőttem a molettséget- de nem emlékszem mennyire lett lapos a hasam,soha nem néztem magam a tükörben.... az sem érdekelt,hogy milyen rosszul áll a rövid haj... vagy épp a fekete szín... De az első szülés után már valamilyen szinten érdekelt a kinézetem.
Nekem a Párom segített!! A hatalmas fityegő bőr láttán elborzadtam,de a Párom iszonyat édesen átölelt,és annyit mondott csak,hogy nem baj,így is szeret- majd egy idő után azt mondta,hízzak bele :-)
Az első időkben azt csináltam,hogy mellet ki,hasat be-így nem volt olyan feltűnő a fityegő bőr,ami lassan kezdett vissza húzódni-de soha nem ment vissza teljesen és tettem fel egy kis sminket. Gondoltam egyet,hajfestés. Bár azt mondják,hogy nem a ruha teszi az embert,mégis sokat segít,ha valami előnyöset talál magára az ember!
Ha adhatok egy nagyon jó tanácsot!! Fogadd meg!!!!
Ne azt lásd,ami nem jó,hanem azt,ami jó!! Pl a mosolyod,a szemed,a lábad,a hajad... valami biztos van,amit büszkén viselsz!! :-)
bocs,ha hosszú lettem!
Üdv:táskás szemű,ragyás bőrű,kötényhasú, 2 hónapja 3 lányos anyuka :-)
Köszi a válaszokat. Igyekszem...meg majd a férjemet is zekálom ez ügyben...
Gratulálok a 3. babához is:)
Mindenki szerint nagyon csinos vagyok, annyira lefogytam, hogy ennél csak egyszer voltam vékonyabb ideg miatt(majdnem 40kg ig fogytam a 180cm-hez), lapos a hasam a csíkjaim-ráncaim alig látszanak, sok idegen köztük nő is megdicsért, hogy nagyon szép az arcom...
No ennek ellenére a: tehénnek érzem magam, b:rémesen rondának tartom magam arcra, és sorolhatnám. Ez sajna nekem a gyerekek nélkül összejött még tininek, évek alatt. Azzal akarok kompenzálni, hogy igyekszem jó anya lenni.
Egy kicsit adj időt magadnak, a testednek, mert nem egy nap alatt jösz rendbe, kell egy év, néha kevesebb néha több, hogy regenerálódj. Kezd egy alvással:) nekem elsőre ez segített.
Plusz: reggel tusolás alatt ha tudsz gyorsan borotválkozz, arctisztítás(3:1 termékkel), fini illatú tusfürdő, csini ruha otthonra is(kényelmes szép macinaci, hozzá illő póló, ami csak otthonka) gyors fésülködés, fogmosás, és mehet a nap.(bébi addig akár a hordozóban ülve nézhet téged)
Én így csinálom két kicsivel
Sok sikert
A logo mellel es hassal nem tudsz mit csinalni. Oltozz azonban csinosan meg otthon is. Egy jo melltrato, meg egy alakjavito bugyi szerintem csodakat tehet.
Igaz az enyem mar 2 eves es szules utan rogton visszanyertem az alakom, ugyhogy a szerencsesek koze tartozom, a szoptatassal meg tovabb fogytam.
Aki meg azt irja, hogy ilyenkor csak a baba a lenyeg, meg hogy nem erdekli, hogy hogy nez ki.....hat, ok altalaban az elhizott-lestrapalt anyukak taborat gyarapitjak.
En sminkelek is meg itthonra is (osszesen egy percet vesz igenybe) es a hajam sosem zsiros.
Es maris jobban fogod magad erezni!
10,5 hónapja szültem császárral.19 kiló csúszott fel a 65 kilómhoz és 158 centimhez, de nem látszott rajtam, csak a hasam volt óóóóóóóóriási.
Most 62 kg vagyok és maradtam 158 centi ugye:)
Remekül érzem magam, rámjönnek olyan nadrágok amik utoljára kb 4-5 éve, sőt lógnak!
Sajnos csak 8 hétig tudtam szoptatni, azt is pótolni kellett, aztán végleg tápszeres lett a kicsim.
Nem tornáztam a hegem miatt, most sem teszem, de nagyokat sétálunk, van, hogy 2-3 órát is egy nap és ez dimbes-dombos vidék, megpakolt babakocsival 30 fokos emelkedőn lehet edzeni :)
A hasamon még kicsit lóg a bőr, de mindenki azt mondja, hogy már az sem annyira.Vasalódeszka hasam sosem volt, de ez még zavar, amúgy az önbizalmam kb a toppon van, a párom is érzi.
Figyelek magamra (amennyire tudok)és más lett a kisugárzásom.
Nagyon jó érzés!
10,5 hós kiscsaj anyuja
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!