Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerezted már vissza a volt barátod/nőd? és ha igen, hogyan?
én igen,most vele vagyok,és jó hogy így döntöttem
21f
Két dolgot kell figyelembe venned mindenek előtt:
1, szeretett -e a csaj
2, valóban vissza akarod -e kapni vagy csak valaki kéne
Ha eldöntötted, hogy visszaszerzed, tedd meg a következő lépéseket:
1, keresd fel egy fél órás beszélgetésre. legyél nagyvonalú, érezze magát úgy, hogy te vagy a domináns de egyben legyél vele nagyon finom. SOHA ne tedd szóvá, hogy mire hívtad meg, mert pitiáner szarrágónak fog gondolni.
2, még akkor is, ha nem volt igaza - mondd meg neki hogy teljesen érthető, amiért szakítottatok, blabla... ha elkezd szidni, hogy mekkora g... voltál, akkor mondd hogy igen, tudod. És sajnálod.
3, az első találkozáskor próbáld úgy irányítani a dolgokat, hogy jól érezze magát és máskor is találkozzon veled. Miután elváltatok írj neki egy nem nyálas smst, aztán pár napig ne keresd. Ne smúzolj semmiképp sem és ne beszélj érzésekről mert elijeszted.
4, próbálj találkozgatni vele heti 1-2 alkalommal maximum és töltsetek kellemes időket el. Ha közben randizgat, vagy más pasikról beszél - ne szólj se jót se rosszat hozzá! Az idegesítő szokásait, dolgait se tedd szóvá!
5, hozd a legjobb formád, de maradj önmagad. Legyél nagyvonalú, udvarias, határozott, és néha érzékeny is.
Ezzel megtettél mindent: 2 lehetőség van innen:
A, jól érzi magát veled és magától elkezd gondolkozni az újrakezdésen/folytatáson
B, nem akar már semmit
---> Olvass a jelekből és az A verzió esetén mondd meg neki, hogy felkavarodtál az utóbbi napokban.
Találkozz vele külön ezért és pár mondat után térj is a tárgyra. Tudja meg, hogy nem csak barátkozni akarsz vele DE SOHA NE kényszerítsd döntés elé! Úgyis dönt magától és ha igazán ő kell akkor érdemes megvárni.
És még valami: türelem, türelem, türelem. Ha jól csinálod visszakapod, ha nem akkor örökre elcseszted.
Remélem tudtam segíteni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!