Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan szerezted vissza?
Figyelt kérdés
Kérlek írjatok le néhány olyan történetet ide amiben egy kapcsolat unalmassá vált majd egy szakítás után sikerült újra együtt lennetek. Kíváncsi vagyok mit tettetek amitől újra egymásba szerettetek, és hogy mennyi idő telt el a szakítás után. Köszi2011. okt. 23. 20:23
1/4 anonim válasza:
Miért, erre vered h mások hogy szerezték vissza?
2/4 anonim válasza:
Komolyan azt hiszed hogy van normális ember aki ezt meg is teszi? Túl naiv vagy.
3/4 anonim válasza:
Ha az illető önként nem jön vissza, magunktól visszaszerezni szinte lehetetlen. Három esetben lehetséges: 1. hosszú ideig állt fent közöttünk érzelmi kötődés, és ezt még az illető nem zárta teljesen le. Ez az amikor pl szakítanak, 2 hét múlva pedig megint együtt vannak. 2. Az illetőt már nem érdekeljük, szakít velünk, összejön valaki mással akivel nem válik be a dolog, és inkább visszajön hozzánk, h mégse maradjon egyedül. 3. Nagyon sok idő (évek) telnek el a szakítás óta, és annyira megváltozunk mi is és az életünk is, hogy olyan mintha egy új emberrel jönne össze...
4/4 A kérdező kommentje:
hát pedig nem kizárt hogy egy szünet után mind2 félnek jobb legyen, és akár még komolyabb is lehet majd, én úgy hallottam.
2011. okt. 23. 21:34
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!