Vákuummal szülés befolyásolta a kapcsolatotokat a babátokkal az első hetekben? Az érzelmi része érdekelne főleg.
Főleg olyan anyukák válaszaira lennék kíváncsi, akik szülés közben vénásan kapták a fájdalomcsillapítót. Butának hangozhat a kérdés, azonban engem annyira "elkábítottak", hogy szülés befejeztével sem voltam magamnál teljesen -nem tudok visszaemlékezni mi történt, csak képek ugranak be és az, hogy nem voltak érzelmeim. Csak a fájdalom.
A gátsebem is sokáig fájt, 2 hétig ülni nem tudtam egyáltalán, állva ettem, de ez volt a kisebbik problémám a depresszió mellett.
Én is hasonlóan éreztem. Nem egyből jöttek az anyai érzések, kissé lelkifurdalásom is volt miatt. Örültem a babámnak nagyon, de az első órákban inkább büszke voltam magamra, hogy megcsináltam és a fájdalommal foglalkoztam.
Aztán gyorsan jött a "kijózanodás", mert gond volt a babámmal. De szerencsére gyorsan rendeződött. Viszont én is depisnek éreztem magam még kb. 4-5 hétig. De ez nem igazi depresszió, a hormonok miatt van. Fokozatosan múlt el... vagyis néha még mindig előjön. 3 hónapja születem.
Egyébként én végig magamnál voltam, nem kaptam fájdalomcsillapítót semmilyet.
Én is hasonlóan éreztem. Nem egyből jöttek az anyai érzések, kissé lelkifurdalásom is volt miatta. Örültem a babámnak nagyon, de az első órákban inkább büszke voltam magamra, hogy megcsináltam és a fájdalommal foglalkoztam.
Aztán gyorsan jött a "kijózanodás", mert gond volt a babámmal. De szerencsére gyorsan rendeződött. Viszont én is depisnek éreztem magam még kb. 4-5 hétig. De ez nem igazi depresszió, a hormonok miatt van. Fokozatosan múlt el... vagyis néha még mindig előjön. 3 hónapja születem.
Egyébként én végig magamnál voltam, nem kaptam fájdalomcsillapítót semmilyet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!