Miért van az hogy a programozott császàrosok olyan fellengzősök?
Természetes úton szültem. Nem lett volna kifogásom a császár ellen sem, ha valami úgy indokolja, de úgy voltam vele ez a “normális”, illetve a babának is jobb lesz az immunrendszere stb. Plusz én sajnálnàm szegényt ha nem is akarna még jönni, és hirtelen “kiragadnák.”
A fodraszom program császárt kért az orvosától, és múltkor volt egy ilyen mondata arról akit nem szeret “xy terhes, úgyis amilyen maradi, megszüli természetes úton..”
Másik: Legjobb barátnőm babát vár és egyik barátnője mindent megtesz hogy rábeszélje a császárra “nem értem mit gondolkozol, egy igazi programcsászáros tudja hogy ő csak azt akar”
Miközben más nők csalódásnak élik meg, ha nem sikerül a szülésük és császár lesz a vége.
Én kemény melónak tartom mindkettőt.
Lassan kezdem a harmadik trimesztert, engem programcsászározni akarnak, úgy, hogy én viszont hüvelyi úton szülnék inkább. Mivel töpörtyű vagyok, elég nagy esélyt látnak az orvosok a tényleges téraránytalanságra és a biztonság kedvéért meg sem akarják próbálni a hüvelyi úton való szülést.
No ezt meghallva párom, anyukám is elkezdték nyomni a csengőt, hogy felejtsem el a hagyományos szülést, nehogy baja legyen a kicsinek vagy nekem. No így viszont már akkora a nyomás rajtam a császár irányába, hogy már rettegnék megpróbálni hüvelyi úton.
Főleg, hogy eddig olyan kókány módon láttak el, ijesztgettek, okoztak több hetes idegbeteg aggódást ok nélkül az orvosok, hogy egyikükben sincs bizadalmam, hogy úgy segíteni tudnának szülésnél, hogy mind a ketten egészségesek maradjunk.
A császár meg elvileg rutinműtét, az más kérdés, hogy igen kemény utána a felépülés.
Szóval így fogadtam el, hogy hüvelyi szülésből "hasi" szülés lesz. Vagy is inkább beletörődtem. Nem gondolnám, hogy fellengzőssé válltam. Picit talán irigylem azokat akik könnyedén, komplikációmentesen szültek, hüvelyi úton, nekem is ez lett volna a vágyam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!