Hogy készültél a programozott császárodra? Evés,ivás, hajmosás, borotválkozàs, bármi
Előtte 2 nappal voltam gyantáztatni, hajat a befekvés előtti este mostam, enni, inni a befekvés napján még normálisan lehetett, este nem ehettem már,
másnap reggeltől meg nem lehetett inni. Délelőtt 10-re volt beütemezve a műtétem, amit át akartak rakni délutánra, de a természet közbeszólt, mert beindultak a fájások.
Igaz nekem nem tervezett, hanem sürgősségi császárom volt, de a 39+2 héten borotváltam le magam, és hajat mostam. Másnap elfolyt a magzatvíz, és még mondtam is, hogy milyen jó, hogy pont előző nap sikerült rendbetenni magam. A műtét után nemhogy hajat mosni, de zuhanyozni sem volt egyszerű.
Én pakolás közben gyorsan ettem, ittam még, mert nem tudtam mi vár rám, meddig fog tartani. Végül ugye műtöttek 5 órával később, előtte kaptam savlekötőt. (De meg se kérdezték mikor ettem utoljára.) Ha nem tiltják az evést, akkor szerintem egyél előtte. De ha igen, akkor csináld úgy, ahogy az orvos mondja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!