Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Hajmosás szülés után?

Hajmosás szülés után?

Figyelt kérdés

Tudom,bután hangzik, de:

nekem pl. zsírosodik a hajam, 1-2 naponta mosom. Akik hasonlót típusúak, volt erőtök szülés utáni napokban hajat mosni, szárítani? Nekem rossz a közérzetem ha nem mosom meg, de nem néznek majd hülyének hogy ilyenekkel lennék elfoglalva?

2011. aug. 4. 20:51
1 2 3
 1/22 anonim ***** válasza:
Én is 2 naponta mosom, a szülés után borzasztóan néztem ki, a kórházban nem okozott gondot a hajmosás. Kicsit nehezebben mozogtam, de azért megoldottam. Hajnalban szültem, másnap reggel megmostam.
2011. aug. 4. 20:54
 2/22 anonim ***** válasza:
Délután fél 3-kor toltak ki a szobába, előtte már éjféltől vajúdtam, így akkor már nem volt kedvem hajat mosni. De másnap délelőtt megmostam, meg rá 2 napra megint. Aztán hazamentünk. A szobatársaim egyszer sem mosták meg, de engem baromira nem érdekelt, mit szólnak hozzá. A szomszéd szobából kértem kölcsön hajszárítót, az a csajszi minden nap hajat mosott. :)
2011. aug. 4. 21:05
 3/22 anonim ***** válasza:

Én is 2 naponta mosom, mert különben nagyon rosszul néz ki a hajam.

Császárral szültem, még a kórházba vonulás előtt megmostam, utána már csak otthon tudtam. Nagyon fájt a sebem. :-( Hát, nem nyújthattam szép látványt, főleg ilyenkor a család még fényképezi is az újdonsült anyukát (így a csodás frizurám is meg lett örökítve).

2011. aug. 4. 21:07
 4/22 anonim ***** válasza:
Én direkt megmostam a hajam mielőtt bementem a kórházba. De utána 3 hétig nem volt rá időm:D:D Szóval képzelhetitek...elég kemény volt. Szerintem már beindult az öntisztítási folyamat is. Egyébként nekem is jobban zsírosodik a szülés után, de nem olyan vészesen , ezért hetenete 2X mosom.
2011. aug. 4. 21:33
 5/22 anonim ***** válasza:

én is mostam a kh-ban,császároztak,de amint képes voltam egyedül zuhizni első volt..Utálom,ha zsíros a hajam,és én is vajúdtam pár órát,így megizzadtam.Nem hinném,h hülyének néznek.

A másik,ami nekem nagyon szimpatikus volt a nővér mikor segített megmosakodni és meglátta a rexonát a tatyómban és kedvesen mosolyogva kérdezte,h kérem-e.Jól esett legalább egy kicsit igényesnek lenni,a sok "undorító" dolog mellett..

2011. aug. 4. 21:36
 6/22 A kérdező kommentje:
Köszönöm mindenkinek!! Akkor viszem a hajszárítót. Még 2 napom van hivatalosan a szülésig. :-)
2011. aug. 4. 22:30
 7/22 anonim ***** válasza:

Azt hittem csak én vagyok ilyen... de szerencsére nem.

Nekem rövid a hajam és szinte naponta mosom, mert ha megizzad a fejem, utána rettenetesen nézek ki. A kórházban is mosni akarom. Remélem nem zavarok majd ezzel senkit.

2011. aug. 5. 06:57
 8/22 anonim ***** válasza:
Akkor könnyű,gyors szülést Neked és sok boldogságot meg egészséget:)
2011. aug. 5. 07:14
 9/22 anonim ***** válasza:

Szia!

Én is 2 naponta mosom, pedig nagyon hosszú volt akkor még, derekamig ért.

A 2. szülésnél, még fájásokkal (de otthon) megmostam :)

Szülés után pedig amikor zuhanyoztam újra.

Most már rövidebb a hajam, de megint meg fogom mosni a kórházban is. Én nem vittem hajszárítót, mert novemberben is nagyon meleg volt, hamar megszáradt.

Rám is fura szemmel néztek a szobatársak, de még aznap mindenki vizes fejjel jött ki a zuhany alól...ők érezték rosszul magukat, hogy ez nem jutott az eszükbe. :)

Sz.tem alap, ha foglalkozunk magunkkal.

Azért mert babánk születik még nők maradunk és magunkkal ill. a párunkkal szemben is így okés, nem? :)

Könnyű és szép szülést Neked!

2011. aug. 5. 07:57
 10/22 anonim ***** válasza:
Szia! Én hetente kétszer mosom, de úgy "beleizzadtam" a szülésbe, hogy amikor el kellett mennem szülés után zuhanyozni, én bizony gyorsan kimostam a hajamat is :) Szárítani sosem szoktam, csak megtörlöm, aztán hagy száradjon, max. lófarokba kötöm. Szóval én megoldottam :)
2011. aug. 5. 09:31
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!