nekem pl. zsírosodik a hajam, 1-2 naponta mosom. Akik hasonlót típusúak, volt erőtök szülés utáni napokban hajat mosni, szárítani? Nekem rossz a közérzetem ha nem mosom meg, de nem néznek majd hülyének hogy ilyenekkel lennék elfoglalva?
Császár után hogyan bírtátok megmosni, én felegyenesedni se bírtam :O Nekem is olyan volt, mint a hányás! :(
2011. aug. 5. 10:56
12/22 anonim válasza:
nekem pl nagyon szépen dolgozott a dokim és én is jól viseltem.Mondjuk engem 24 óráig nem állítottak fel,nem úgy mint itt vki írta,hogy 6 óra után már felsegítették...nekem az nagyon korainak tűnik...
2011. aug. 5. 11:20
13/22 anonim válasza:
Az első szülés után, hát, örültem ha pisilni eljutok...
Hajmosás, azt minek. Aludni, enni kb vegetáltam.
Második szülés után még a borotvámmal is ismerkedtem(nagyon erős a hónaljszőröm, és gyorsan nő, meg ha már, akkor a lábam is áthúztam, pislogott is a doki varratszedéskor, honnan a fenéből van energiám erre is), hajat mostam, igaz én nem szárítom be, csak kibontom, és összefogom...
2011. aug. 5. 13:13
14/22 anonim válasza:
Én császáros voltam, de a második nap már megmostam a hajam.
2011. aug. 5. 21:51
15/22 anonim válasza:
Ha nem bírod megmosni, akkor használj száraz sampont. Ezzel is nyersz egy kis időt.
2011. aug. 5. 22:07
16/22 Togcsi válasza:
6 óra után segítettek fel valakit? :o
Engem szülés után 2 órával már a szobámba kísértek!
4kor született a kislányom és kb.8kor már túl voltam a hajmosáson,nagyon leizzadt a fejem is,nagyon hosszú hajam van,de nem bírtam volna ki hazáig... :)
2011. aug. 5. 22:21
17/22 anonim válasza:
Togcsi,császár után?
egyébként furi ez az egész dolog,hogy kit mikor hogyan..pl egyik Franciaországba
2011. aug. 5. 23:08
18/22 anonim válasza:
Szóval Franciaországban élő rokon teljesen kiakadt,h mi az,hogy császár után 5 nappal hazaengedtek...Ott 10 napig tartják benn az anyukát és a babát ilyen esetben..Bocsi,off volt,csak úgy eszembe jutott,hogy mennyire nem egységes ezügyben az egészségügy...
2011. aug. 5. 23:11
19/22 anonim válasza:
De hát császár után 2 órával még a lábam se éreztem. ENgem 18 órával utána állítottak fel. Belegondolni is rémálom. Brrrr! Pedig valószínű a második is így lesz. Bár, most máshol szülök.
2011. aug. 6. 07:21
20/22 anonim válasza:
Nekem sajnos nem volt rá időm :( Jó babázást, majd mesélj :)
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!