Ha a baba elaludt, apuka / nagymama tud arra a kis időre figyelni rá :)
Legalábbis én így oldottam meg.
2021. nov. 22. 10:41
2/12 anonim válasza:
Van apja / másik szülője annak a gyereknek, remélhetőleg. Ő is kiveszi a részét, amiből tudja.
2021. nov. 22. 10:43
3/12 anonim válasza:
Amíg a baba aludt. Plusz van neki apja is. Simán van időm mindenre, úgy, hogy nagymama nincs a láthatáron.
2021. nov. 22. 10:44
4/12 anonim válasza:
Nálam a fürdés, hajmosás nem én idő, hanem alapvető szükséglet, így prioritást élvez rögtön a babám alapvető szükségletei után. Erre nyilván mindig van idő, legrosszabb esetben akkor, ha a férjem hazaér, de igazándiból sosem volt erre szükség. Mikor nagyon kicsi baba volt, akkor megvártam, míg elaludt, most már 8 hónapos, még edzeni is lehet mellette, ha bevonom, amíg letusolok, addig beviszem magammal, eljátszik ott is.
2021. nov. 22. 10:57
5/12 anonim válasza:
Mondjuk a fürdés meg a hajmosás nálam nem énidő, hanem alap. De egyébként mindent úgy oldok meg, hogy van apja a gyerekeimnek, akit be lehet vonni a teendőkbe. Gondolom egy apa sem dolgozik 24/7.
2021. nov. 22. 10:59
6/12 anonim válasza:
Az énidő nekem a puzzle, az olvasás és a színház, előbbi 2-t alvásidőben, utóbbit csak egy éves koruk után oldottam meg. Fürdés, hajmosás, körmöm rendbetétele alapvető szükségleteim, ezekre mindig jut idő, hiszen van édesapja is a gyermekeimnek. Ha tudtam, hogy tovább tart valami, akkor közvetlenül szoptatás utánra időzítettem, ilyenkor a férjem büfiztetett és altatott.
2021. nov. 22. 11:13
7/12 anonim válasza:
Egyszerűen nem értem mi a hajmosásban akkor nagy cécó, hogy lassan ünnepnapot állítanak a friss anyukák neki?
2021. nov. 22. 11:14
8/12 anonim válasza:
Szülés után szinte egész nap aludt a kisfiam.
Rengeteg időm volt magamra a házra stb legalább 1,5 hónapos koráig. Akkor jött 1 hónap nehéz időszak, akkor mindig a párom volt a kisfiúnkkal ha valamit csináltam, most 3 hónapos múlt, olyan szépen eljátszik egyedül a játszószőnyegen hosszú időket illetve ha alszik akkor is van időm magamra is bőven.
Szerintem ha már elindul akkor lesz kevesebb időm mikor a figyelmem nagy részét bőven neki kell majd szentelnem, hogy merre megy, mit csinál stb
Most ez még ilyen szempontból egy szuper időszak
2021. nov. 22. 11:19
9/12 anonim válasza:
Én idő...amikor aludt a baba, letudtam az alapvető dolgokat: háztartás, alvás, fürdés. Bő másfél évesen még kétszer aludt egy nap. Esti alvás után kezdődött az igaz én idő.
Most két gyereknél, hát a férjem szerint a bevásárlás "buli", így vagy csak az egyiket viszem vagy egyiket se. A heti 1* lévő táncpróbára visszük mindkét gyereket. Az én idő az esti altatás után, a fürdés, munka után van.
Egyszerre ritkán alszanak, így a háztartást etápokban oldom meg.
2021. nov. 22. 12:22
10/12 anonim válasza:
Ha alszik. Este szoktam mindig füröndi, hajat mosni, szőrteleníteni stb. Olyankor itthon van az apja is. Napközben ha alszik, sorozatot nézek, olvasok, takarítok, főzök vagy alszom én is. Segítség nincs.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!