Nők akik sportolnak terhesség alatt, ők is felhíznak derékra,karra,combra fenékre és társai vagy csak hasra?
Nem mondanám hogy hűde sportoltam, de sokat pakolásztam, rengeteget sétáltam (volt hogy kedvtelésből, volt hogy mert muszáj volt), a 2. trimeszterben csináltam súlyzós gyakorlatokat is jópár hétig, meg a terhesdiabétesz étrendet kell sajnos tartanom már a 16. héttől (hajlam volt, be is igazolódott korai szűrésen).
Most vagyok 34 hetes, eddig 3.5 kg jött fel (kevés túlsúllyal indultam), magyarán a gyerek, lepény, magzatvíz súlya. Korábbi zsírpárnák csökkentek, úgy érzem, bár el nem tűntek. Kétoldalt a törzsem szinte behorpad (pedig tényleg nem éhezek).
Egyrészt genetika, de őszintén, terhesség előtt nekem 10 évig elég rossz genetikám volt, nem is értem, hogy nem híztam sokat most, de a lényeg hogy szerintem az aktív életmód és a megfelelő, kiegyensúlyozott táplálkozás biztos segít abban, hogy ne jöjjön fel annyi maradandó súly az emberre (a vizesedés sajnos más téma, szerintem).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!