Ilyenkor mi a jó megoldás?Hétfőn kezdek dolgozni,de ma pozitiv lett a terhességi tesztem.Plusz a kisfiam is elkezdte a bölcsit a múlthéten.
Amikor én jelentkeztem egy céghez (jobban mondva életem során jó pár céghez)mindig volt orvosi konzultáció, sok helyen vizsgálat is. Konzultációnál kérdések voltak ahol az egyik kérdés: "Ön terhes?"
Vagy van tartós betegsége amire figyelni kell? stb.
A végén aláírod a papírt, hogy tudommásul vettem, és nem titkoltál el semmit.
Emlékszem egyszer egy ilyen kérdés konzulción megkérdeztem, hogy miért vagyok köteles ezekre válaszolni. MOndták, hogy nem kötelező, de tanácsos. Ugyanis ha később valami munkahelyi baleset ér, és ott kiderül, hogy a rég tudott betegség az oka, akkor nem hogy biztosítást nem kapok, de a cég be is perelhet.
17 éve ugyanott dologozom, szóval nem tudom, hogy ma is van ilyen orvosi vizsgálat, és konzultáció. Ha van akkor ne tagad le a terhességedet, mert rosszabbul is járhatsz.
9! Az komoly... Melyik cég? Tehetnek ilyet egyáltalán?
Én is multinál dolgozom, de még itt sincs ilyen, pedig nem egy elit hely.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!