Belemenjek ebbe, ha jelenleg nem lenne más megoldás?
Az együtt élés sajnos sok konfliktust hozhat. Te alárendeltnek érzed magad ott, érthető, de a férjed nézőpontja is, mert ő ezt nem érzi, neki ez a családi háza.
Még adj ennek a dolognak időt, mert lehet hogy majd te is elfogadod hogy a tetőteres megoldás nem lehet rossz.
Később a gyerek is ha segítség kell hozzá, közel vannak, te dolgozhatsz. Meg a lakás szerintem egy eddig családi házban nőtt gyereknek rossz lenne. Megszokná,de nem ezért mondom.
Sokan nem maradnak a szüleiknél - igaz,de ha van lehetőség ott maradni együtt de mégis külön, szerintem sokan inkább élnének vele
Én azon dolgoznék, hogy elköltözzek.
Bár én végül eleve gyereket sem voltam hajlandó szülni, amíg el nem költöztünk az anyósom utcájából.
Most már késő azon gondolkodni, hogy lehet várni kellett volna a gyerekvállalással, amíg két fizetésből meg tudtok termeteni magatoknak valamit, ebből a helyzetből kell kihozni valamit.
Én speciel visszaköltöztem társasházba, egy barátnőm 2 gyerekkel költözött vissza szintén faluról az anyósa házából. De nem minden férfi hajlandó lakásban lakni, aki családi házban nőtt fel.
Akkor viszont marad, hogy vesztek egy felújítandó házat, ami nem 30 millió és abban éldegéltek.
Az a kérdés h neked melyik rosszabb, rosszabb körülmények között élni, vagy anyóssal egy fedél alatt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!