Az, hogy ha egy nő gyereket akar (de apa nélkül), arra ugyebár van legális lehetősége. Na de mi van ha, egy férfi szeretne hasonlóképpen gyereket (anya nélkül). Van erre megoldás?
Most a "Keressek egy normális párkapcsolatot" jellegű javaslatokat köszönöm, de nem kérem. Tudom ezt én is, ezen vagyok... a kérdésem az csak a "B" terv.
Most ne menjünk bele, hogy 4X évesen férfiként, közelebb az 50-hez, miért vagyok egyedül. A kérdés nem erre irányul. Életem nagyobb részét párkpacsolatokban töltöttem, volt ahol én nem, volt ahol a másik nem akart. De megmondom Őszintén, kedzedk aggodni, és nem akarom az életem utód nélkül leélni. Létezik-e valami béranya jellegű legális lehetőség Magyarországon? Tehát hogy vér szerinti utódom lehessen.
Nyilván olyan megoldás nem érdekel, hogy valakit csak azért tartsak el évtizedekig, hogy gyereket szüljön. Aztán mondjuk a nagyobb apanázs reményében meg kedve szerint zsarol a gyerekkel. Tehát valami olyasmi érdekel, hogy szerződéssel jól körülhatárolt módon, X költségért, orvosi segítséggel, de tőlem teherbe esik a béranya, kihordja. Y hónapot besegít, aztán lemond a gyerekről.
Tudom valami nagyon hülyén hangzik a kérdés. De mielőtt megítélsz: a vágyam semmi több, mint amihez a nőknek is joguk van jelenleg Magyarországon. Ha kedvük van, spermadonortól teherbe eshetnek, és apa nélkül lesz gyerekük.
Tudom, a reprodukciós előny vitathatatlanul a nőknél van... de csak van megoldás a fordított helyzetre is.
Egy icipici apró különbség van azért abban, ha nő akar így gyereket:
ő ugyanis MEGSZENVED érte. Kihordja, megszüli, neked meg csak a farkad kell belógatni.
Ráadásul csak utódot akarsz, egy eszményt, nem pedig gyereket szívből.
Egyébként még külföldön sincs olyan, hogy a béranya "besegít" a gyerekgondozásba. Arra külön embert kell felvenned, de ha még ezt sem akarod önállóan megoldani...
Kedvenc reszem az "y hónapot besegit"
Ne haragudj de ha y hónapot besegit akkor azert jo eselyed lesz arra hogy Z kotodese alakul ki es nem fog lemondani rola.
De amugy roviden.. N E M
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!