Miért van az hogy a programozott császàrosok olyan fellengzősök?
Természetes úton szültem. Nem lett volna kifogásom a császár ellen sem, ha valami úgy indokolja, de úgy voltam vele ez a “normális”, illetve a babának is jobb lesz az immunrendszere stb. Plusz én sajnálnàm szegényt ha nem is akarna még jönni, és hirtelen “kiragadnák.”
A fodraszom program császárt kért az orvosától, és múltkor volt egy ilyen mondata arról akit nem szeret “xy terhes, úgyis amilyen maradi, megszüli természetes úton..”
Másik: Legjobb barátnőm babát vár és egyik barátnője mindent megtesz hogy rábeszélje a császárra “nem értem mit gondolkozol, egy igazi programcsászáros tudja hogy ő csak azt akar”
Miközben más nők csalódásnak élik meg, ha nem sikerül a szülésük és császár lesz a vége.
Nem nagyon érdekel, mivel nyugtatja az anyukát a doki, belőlük is vannak ám borzalmasak, én ismerek egy csajt, amelyik kokainozik, de sok furcsa szerzet van köztük(is), ők is csak emberek, és a tapintat náluk nagyon fontos, pláne szülészeknél.
Mi az, hogy nagyot mondani? Innen másoltam, de pár másik, normális oldalon is megnéztem, ilyen anyukás blogokon használják csak "császárral szült" kifejezést, de nem csodálkozom, manapság a béka feneke alatt van az fogalmazásmód, pont tegnap olvastam a "kanos" kifejezést a telexen, de több hírportál is megenged magának hasonlókat
Megvoltak a szülés szakaszai? Ha nem, nem szültél. Nézd meg alatta a kifejezéseket/fajtáit, mindegyik szülés, a császárhoz nem írták oda, mert nem az.
DE ETTŐL MÉG NEM KEVESEBB! Az enyém 130 feletti egyébként, és bizonyos emberekre nyilván ráhagyom, mert félek, hogy megvernek, annyit meg nem ér. A bolondokra rá kell hagyni. Általában simán beszélgetek erről játszótéren anyukákkal(illetve mivel a gyerekem már iskolás, mostanában nem, de az első 3 évben mondjuk téma volt, és lehet, hogy hamarosan téma lesz megint nálam), teljesen simán elmondtuk, ki miről mit gondol, de csak olyanokkal szoktam szóba állni hosszabban, akik normálisnak látszanak, és ha látom, hogy elvakult az egyik irányba, egyszerűen ráhagyom. A gyerekes téma elég megosztó minden téren, minden korban, de ha elmész a SOTEra, és megkérdezed mi a szülés folyamata, magyarázza meg a jelentését, nem azt fogja mondja, hogy anyuka felfekszik a műtőasztalra, kap egy csomó érzéstelenítőt vagy elaltatják, felvágják a hasát, kiemelik a babát meg a burkot, majd összevarrják.
De ettől még nem rosszabb, sok szempontból jobb is, nem azért írom, hogy nem szülés, mert lenézem, hanem mert logikailag, fogalmilag nem az.
Itt van a születés például, ennek viszont teljesen belefér a jelentése a császárba, hisz a gyerek bárhonnan jöjjön ki az anyjából először, kijön, szóval ő született, csak épp nem szülte az anyja, hanem császárral jött a világra.
Milyen ember? 170 centis, 58 kilós, kaukázusi, 31 éves, műszaki diplomás anyuka, aki szabadidejében sokat olvas. [link]
Ez a nő akár én is lehetnék, hasonlít rám, bár fehéret ritkán hordok.
Két házzal arrébb lakik egy nő, ő is tipikusan olyan, akinek nem lehet semmit mondani, mert elvakult és egyszerű, és folyamatosan felemeli a hangját, ezért nagyrészt elkerülik(nem csak én), udvariasan mosolyognak, mondanak neki két-három mondatot és ennyi. Szerintem fontos, hogy az ember többféle véleménnyel találkozzon, rá is ráférne, és számomra is hasznos, erre használom ezt az oldalt(is).
42.
Azta, de szépet logikai bukfenceztél! 😂
"Megvoltak a szülés szakaszai? Ha nem, nem szültél."
"nem azért írom, hogy nem szülés, mert lenézem, hanem mert logikailag, fogalmilag nem az."
Erre:
"Itt van a születés például, ennek viszont teljesen belefér a jelentése a császárba, hisz a gyerek bárhonnan jöjjön ki az anyjából először, kijön, szóval ő született, csak épp nem szülte az anyja, hanem császárral jött a világra."
😂😂😂
Akkor szerinted, téged idézve "logikailag, fogalmilag" a SZÜLetés nem a SZÜLÉS folyamatának eredménye?!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!