Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Miért van az hogy a programozo...

Miért van az hogy a programozott császàrosok olyan fellengzősök?

Figyelt kérdés

Természetes úton szültem. Nem lett volna kifogásom a császár ellen sem, ha valami úgy indokolja, de úgy voltam vele ez a “normális”, illetve a babának is jobb lesz az immunrendszere stb. Plusz én sajnálnàm szegényt ha nem is akarna még jönni, és hirtelen “kiragadnák.”

A fodraszom program császárt kért az orvosától, és múltkor volt egy ilyen mondata arról akit nem szeret “xy terhes, úgyis amilyen maradi, megszüli természetes úton..”

Másik: Legjobb barátnőm babát vár és egyik barátnője mindent megtesz hogy rábeszélje a császárra “nem értem mit gondolkozol, egy igazi programcsászáros tudja hogy ő csak azt akar”

Miközben más nők csalódásnak élik meg, ha nem sikerül a szülésük és császár lesz a vége.

2022. aug. 8. 22:11
1 2 3 4 5 6
 1/54 anonim ***** válasza:
73%
Egyre hülyébbek az emberek.... császárt minden normális orvos, csak indokolt esetben csinál vagyis csinálhatna.
2022. aug. 8. 22:14
 2/54 anonim ***** válasza:
92%

Hát én pont ugyanannyi fellengzős hüvelyi szülős nővel találkoztam, mint programcsászárossal.

Aki b_üdös_b_unkó, az rivalizálást csinál ebből. Aki meg normális, az ezeket az elejtett mondatokat fel sem veszi, mert tudja, hogy csak az számít, hogy a baba és az anyuka is egészségesen kerüljön ki a történetből.

Persze akinek nincs nagyobb öröme az életben, az "műsort" csinál ebből.

2022. aug. 8. 22:16
 3/54 A kérdező kommentje:
Az a durva, hogy több esetben a doki beszélte rá ismerőseimet is. Volt akinél azt mondta úgy “nem megy tönkre lent, ezáltal nem megy tönkre a házassága.” Szégyen! Gondolom egyszerűbb nekik 1 órát bent lenni, mint órákat.
2022. aug. 8. 22:17
 4/54 anonim ***** válasza:
100%
1 órát? Annyit se. Egy rutin császár (komplikáció mentes) 20-30 perc cakk pakk
2022. aug. 8. 22:21
 5/54 anonim ***** válasza:
94%

Nem feltétlen könnyebb a dokiknak, nekem lett volna rá indokom, mégsem csinálták meg este ügyeletben, mert nem volt kedvük, a reggeli váltás viszont frissen nekiállt :D

Nem találkoztam még ilyennel, hogy valaki fellengzősen beszélt volna erről, de szerintem aki lenézi a másikat a szülés módja miatt, az bunkó és nem kell vele foglalkozni. Nekem most a második terhességem programcsászár lesz egészségügyi probléma miatt, jobban örülök neki, mint a sima szülésnek, de nem hangoztatom, hanem inkább reménykedem, hogy rendben lesz minden.

2022. aug. 8. 22:25
 6/54 anonim ***** válasza:
44%
5 Azért készülj mert rohadt szar a műtét után.
2022. aug. 8. 22:26
 7/54 anonim ***** válasza:
90%
6, Az előző is császár volt, szerencsére nem volt vészes a felépülés. Volt még nagyon durva műtétem, ott 6 hónapot mondtak a felépülésre, de megúsztam 2-vel. Nagyon remélem, hogy most is szerencsém lesz, de tisztában vagyok a kockázatokkal :(
2022. aug. 8. 22:35
 8/54 anonim ***** válasza:
85%

Nagyon máshogy gondolkodnak az emberek.

Én szerettem volna természetesen szülni, és sajnos pont azért lett sürgősségi császárom, mert az orvosnak így kényelmesebb volt. (Hallottam a folyosón beszélgetni utána, szóval sajnos ez biztos.)

Unokatestvérem pl. teljesen más. Ő foggal-körömmel ragaszkodik a császárhoz, mert a nővérének a császáros szülése volt könnyebb, és azt hiszi, neki is az lenne.

Én nem értem ezt, de nem is töröm magam rajta inkább m

2022. aug. 8. 22:49
 9/54 anonim ***** válasza:
95%

Van két ismerősöd aki ilyen.Ők a MINDEN császáros? :D

Azért belőled meg a soraidból meg süt ez a jajj azért én csak jobb vagyok mert...(ebben is van fellengzősség)

Jó hogy csak ennyi bajod van a ami világban komolyan, tedd össze a kezed ezekért a problémákért, hogy két ismerősöd kiejtett a száján két neked nem tetsző mondatot.

2022. aug. 8. 23:10
 10/54 anonim ***** válasza:
82%
Hát igen, ez a kérdés is eléggé fellengzősre sikerült 😃
2022. aug. 8. 23:34
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!