Miért van az hogy a programozott császàrosok olyan fellengzősök?
Természetes úton szültem. Nem lett volna kifogásom a császár ellen sem, ha valami úgy indokolja, de úgy voltam vele ez a “normális”, illetve a babának is jobb lesz az immunrendszere stb. Plusz én sajnálnàm szegényt ha nem is akarna még jönni, és hirtelen “kiragadnák.”
A fodraszom program császárt kért az orvosától, és múltkor volt egy ilyen mondata arról akit nem szeret “xy terhes, úgyis amilyen maradi, megszüli természetes úton..”
Másik: Legjobb barátnőm babát vár és egyik barátnője mindent megtesz hogy rábeszélje a császárra “nem értem mit gondolkozol, egy igazi programcsászáros tudja hogy ő csak azt akar”
Miközben más nők csalódásnak élik meg, ha nem sikerül a szülésük és császár lesz a vége.
Hát én pont ugyanannyi fellengzős hüvelyi szülős nővel találkoztam, mint programcsászárossal.
Aki b_üdös_b_unkó, az rivalizálást csinál ebből. Aki meg normális, az ezeket az elejtett mondatokat fel sem veszi, mert tudja, hogy csak az számít, hogy a baba és az anyuka is egészségesen kerüljön ki a történetből.
Persze akinek nincs nagyobb öröme az életben, az "műsort" csinál ebből.
Nem feltétlen könnyebb a dokiknak, nekem lett volna rá indokom, mégsem csinálták meg este ügyeletben, mert nem volt kedvük, a reggeli váltás viszont frissen nekiállt :D
Nem találkoztam még ilyennel, hogy valaki fellengzősen beszélt volna erről, de szerintem aki lenézi a másikat a szülés módja miatt, az bunkó és nem kell vele foglalkozni. Nekem most a második terhességem programcsászár lesz egészségügyi probléma miatt, jobban örülök neki, mint a sima szülésnek, de nem hangoztatom, hanem inkább reménykedem, hogy rendben lesz minden.
Nagyon máshogy gondolkodnak az emberek.
Én szerettem volna természetesen szülni, és sajnos pont azért lett sürgősségi császárom, mert az orvosnak így kényelmesebb volt. (Hallottam a folyosón beszélgetni utána, szóval sajnos ez biztos.)
Unokatestvérem pl. teljesen más. Ő foggal-körömmel ragaszkodik a császárhoz, mert a nővérének a császáros szülése volt könnyebb, és azt hiszi, neki is az lenne.
Én nem értem ezt, de nem is töröm magam rajta inkább m
Van két ismerősöd aki ilyen.Ők a MINDEN császáros? :D
Azért belőled meg a soraidból meg süt ez a jajj azért én csak jobb vagyok mert...(ebben is van fellengzősség)
Jó hogy csak ennyi bajod van a ami világban komolyan, tedd össze a kezed ezekért a problémákért, hogy két ismerősöd kiejtett a száján két neked nem tetsző mondatot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!