Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Miért van az hogy a programozo...

Miért van az hogy a programozott császàrosok olyan fellengzősök?

Figyelt kérdés

Természetes úton szültem. Nem lett volna kifogásom a császár ellen sem, ha valami úgy indokolja, de úgy voltam vele ez a “normális”, illetve a babának is jobb lesz az immunrendszere stb. Plusz én sajnálnàm szegényt ha nem is akarna még jönni, és hirtelen “kiragadnák.”

A fodraszom program császárt kért az orvosától, és múltkor volt egy ilyen mondata arról akit nem szeret “xy terhes, úgyis amilyen maradi, megszüli természetes úton..”

Másik: Legjobb barátnőm babát vár és egyik barátnője mindent megtesz hogy rábeszélje a császárra “nem értem mit gondolkozol, egy igazi programcsászáros tudja hogy ő csak azt akar”

Miközben más nők csalódásnak élik meg, ha nem sikerül a szülésük és császár lesz a vége.

2022. aug. 8. 22:11
1 2 3 4 5 6
 21/54 flora08 ***** válasza:
94%
Nekem pont az ellenkezője tűnt fel, hogy a császárosokat nézik le. Legalábbis én így tapasztaltam, még a szülésznő is beszólt miatta, hogy "jajj, pedig olyan jó alkata van, pikk-pakk megszülné"... Jelzem, nem én döntöttem a császármetszés mellett. Soha nem gondoltam volna, hogy a 21. században ekkora stigma, ha valaki nem természetes úton szüli meg a babát. A kórházban is kb. műtöttnek tekintettek, nem anyukának. De ez az én történetem. Mindegy, a lényeg, hogy egészséges, csak ez számít.
2022. aug. 9. 18:52
 22/54 anonim ***** válasza:
94%
21. Szerintem igenis szültél és ne érdekeljen senki. Mindkettő óriási meló és kapja be aki mást mond!
2022. aug. 9. 19:42
 23/54 anonim ***** válasza:
93%
Mint mondtam, nem a lyuk a lényeg ahol kijön, hanem az hogy megszületett.
2022. aug. 9. 19:56
 24/54 anonim ***** válasza:
91%
24. Tudjuk, hogy troll vagy és vitát akarsz generálni. Ne aggódj, neked egyik sem lesz soha :)
2022. aug. 9. 20:44
 25/54 flora08 ***** válasza:
90%
21-es, köszönöm szépen 🙂 24-es, teljesen mindegy, hogy jött világra, felőlem a gólya is leszállíthatta volna a fiunkat, ugyanúgy szeretem...kár "csűrni-csavarni" 🤣
2022. aug. 9. 21:03
 26/54 anonim ***** válasza:
67%
27. Gratulálok, nagyon ügyes vagy. Amúgy csak szólok, hogy a buta, tanulatlan nők szoktak ilyeneket mondani, akiknek életük legnagyobb tette az volt, hogy a vaginájukon nyomták ki a gyereket. Én nem lennék olyan büszke, hogy ez ordít rólam.
2022. aug. 9. 21:20
 27/54 anonim ***** válasza:
83%
Nem is kell semmit “csűrni-csavarni”, a császáros is ugyanúgy szült, ezt max csak valami tanulatlan, meglehetősen kevés IQ-EQ-vall rendelkező egyed áll neki megkérdőjelezni.🤷🏻‍♀️
2022. aug. 9. 22:05
 28/54 anonim ***** válasza:
88%
nem a "programozott császárosok a fellengzősök", hanem az a K. Erika vagy B. Edina , illetve még a fodrászod is, akiktől az idézeteid származnak....már ha valóban vannak olyan észlények, akik ilyeneket mondanak.
2022. aug. 9. 23:01
 29/54 anonim ***** válasza:
6%

Azért szerintem sem szülés a császár, hiába vagyok császárpárti inkább. Inkább világra hozzák, én azt használnám szülés helyett. "császáros szülés volt" szerintem ilyet senki sem használ, mert nincs értelme, a császáros nők nem szültek, nem vajúdtak, nem toltak ki, nem nyomták ki a burkot(de ettől nem kevesebbek másoknál). A császár egy nagy hasi műtét, mellyel világra jön a baba, azt kibírni nem semmi, hogy keresztbevágnak, összevarrnak, és még a gyereket is gondozd mellé.. sokkal keményebb meló, mint a szülés, azután pár nap és jól elvagy, akkor is, ha szakadtál és varrtak.

Kíváncsiságból rákerestem, az internet is így gondolja:

Ezek a szülés szakaszai, amik ugye császárnál nincsenek:

"Három szakaszban zajlik le: 1. tágulási szak: a méhszáj kinyílik, a méhnyak kitágul, kialakul a szülőcsatorna.; 2. kitolási szak: a magzat lassan, fokozatosan kijut a szülőcsatornából; 3. lepényi szak: a méhlepény megszületése."

Illetve "Császármetszés során a magzatot műtéti úton emelik ki az anyából."

Sehol nem írják, hogy a császáros műtét szülés lenne. Persze attól még egyenértékű a gyerek világrajövetele a szüléssel, de a szülés egy folyamat, amin a császáros nő nem megy át, de nem is kell neki, minek szívjon mégtöbbet?

Szóval én azt használnám, hogy amikor világra jöttél, világra hoztalak, vagy csak simán, "császár után" kiemeltek, meg ilyesmi. Ilyenkor az anya passzív, nem működik közre a gyerek születésénél, de utána 10x annyit szív, mint egy szülő nő, aki szüléskor szív, és utána könnyű neki.

A császáros nem szül, mert a szülés folyamat, amin egy öntudatlan ember nem megy keresztül. Ettől még világra hozza a gyerekét ugyanúgy, és szerintem többet is szenved, mint egy szülő nő. Nem volt vészes kinyomni a gyereket, de hogy felvágják a hasamat keresztbe.. huhh, beleborzongok a gondolatba.

2022. aug. 10. 19:53
 30/54 anonim ***** válasza:
87%
30. Barátnőm 20 órát vajúdott és a kitolási szakasznál kellett megcsászározni. Így van ezzel a legtöbb császáros anyuka. Nekik csicseregd, hogy nem vajúdtak, nem tágultak, biztos értékelnék. A program császár elenyésző, az összes császárhoz képest. Szerintem ilyet mint te egy nagyon tájékozatlan ember mond csak, nem nyilvánítanék véleményt ennyire kevés tudással. Szerinted csillagom, miért születési anyakönyvi kivonatot kap egy baba? Mert megszületett. Teljesen mindegy hogyan. De majd menjél lobbizni, hogy a császáros babák innentől kiemelési anyakönyvi kivonatot kapjanak. Jóisten gyere le🤦‍♀️
2022. aug. 10. 20:14
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!