Programozott császárt vállalnak még a dokik, hogy nincs hálapénz?
Az elsőt hüvelyi úton szültem. Indítva lett, de sajnos későn, isszuk is a levét. A másodikat szeretném program császárral szülni, időben. Amíg volt hálapénz, meg lehetett beszélni a dokival az ilyesmit.
Most hogy működik?
az utolso hetekben ugyis a korhazba jarsz majd ctg-re. akkor az ottani doki fog neked adni idopontot program csaszarra
az az orvos mut majd, aki aznapra ki van irva, te nem valaszthatod ki
egyebkent nem ajanlom a csaszart ha az elsot meg tudtad szulni, kerheted az inditast a terminusod napjara is, bar nem tudom mivel inditottak az elozot
akkor ebben az esetben ez egy patologias terhesseg volt
a mostaninal amennyiben nem lep fel problema erdemes spontan szulni
csaszar utan nagyon nehez a felepules
8:
Hetes vagyok. Szerintem mindenhol. Én is kaptam már ilyen fülest, húgomnak lenne szükséges a császár, de jelenleg nem tudja megoldani. (Info nélkül ne ítélkezzen senki!)
6os vagyok. Bármelyik magán szemész, aki a magánrendelőben tud szemfenéknyomást mérni.
Barátnőmtől NST után kérdezte az orvos, hogy az előző császár volt?
Ő meg viccből azt mondta, hogy, hát persze(előtte vizsgálta meg a doki...amnioszkopia is volt)
És előjegyezték 39+6 napra csaszarra.
A műtőasztalon kérdezték meg , hogy mi a sectio oka. Ő annyit mondott, hogy az orvos ezt mondta és pikk pakk megvoltak. Vicces 😁
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!